nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legnagylelkűbb csillagjegyek

Ez a 3 csillagjegy mindig melletted áll a bajban

Három csodálatos személyiség, akik nincsenek tisztában azzal, milyen nagylelkűek és önzetlenek, amiért néha kihasználják őket.

Gyakran járnak pórul ez a három csillagjegy. Jóhiszeműségük, ami annyira fantasztikus baráttá vagy társsá teszi őket, könnyen bajt is okozhat nekik. Amikor valaki annyira az anyagi világ fölött áll, hogy csak a jót látja meg és segíteni akar, nem biztos, hogy észreveszi a legnyilvánvalóbb jeleket is. Segíts nekik, és köszönd meg a sorsnak, amiért ilyen barát áll melletted.

három barátnő

Fotó: Unsplash

Halak (február 19. – március 20.)

A legnagylelkűbb csillagjegy, aki nem habozik eldobni mindent, szalad, ha segítség kell. Mindegy, hogy idegen vagy barát, ő nem tud elmenni a bajba jutottak mellett. Egy sejtnyi kis önzőség sem lakozik benne, és néha bizony a szerettei látják kárát, ha nem tud nemet mondani mások hívására. Halak barátod mindig támogatni fog, higgadtan és elfogadóan, amilyen ő mindig, minden ember irányában.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ő az a személy, aki mindig tudja a megoldást, majd minden körülötte felmerülő problémára. Ha gondod van, ő lesz az, aki nem törődik a kényelmetlenségekkel, addig megy, amíg könnyebbé nem teszi az életed. Szerencsések, akik szeretteinek vallhatják magukat – a Szűz mindent megtesz értük. Tökéletességre törekszik, nem tűri a szenvedést, ha valami elromlott, vagy ha fájdalmat lát. Fantasztikus anyai ösztönei mindig oda vezetik, ahol a gondoskodására van szükség.

Rák (június 22. – július 22.)

Hidd el, ha már mindenki egyedül hagyott, a Rák még mindig ott lesz. Tudja magáról, hogy hajlamos eltúlozni és túlaggódni a dolgokat. De abban hisz, hogy mindenki méltányosságot érdemel, és ha maga nem tud kiállni, ő majd megteszi érte. Nem sajnál időt, pénzt, energiát a szeretteire, ha nehézségük van. Megbízható és szerető barát, aki végtelenül hűséges. A világ végére is elmegy azokért, akik fontosak számára az életben.

(via timesofindia)

Ez is érdekelhet barátok boldogság vidámság Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top