nlc.hu
Horoszkóp

Húsvéti ajándék magadnak, csillagjegy szerint

Ajándékozd meg magad a húsvéti nyuszi helyett!

Magadnak magadtól mindig olyan ajándékot kaphatsz, aminek igazán örülsz. Tökéletes megoldás, ha másokat is boldoggá teszel, és pénzbe sem kerül.

A húsvéti időszak bolygóállásai és a tavasz ereje minden csillagjegynek hoznak valamit, amivel többé válhat. Akár magadat ajándékozod meg, akár másoknak szerzel örömet, ha felhasználod és továbbadod az ébredő természet energiáját, az csak jó lehet!

bicikli természet tavaszi virágzás

Fotó: Unsplash

Kos: vágj valami újba

A tavaszi napéjegyenlőség az új kezdetek időszaka, a születésnapoddal együtt. A legjobb ünneplés lehet, ha belevágsz valamibe, amit egy ideje már tervezel. Az újdonság sokszor frusztrálttá tesz, ez természetes, hogy egy új hobbitól vagy új közegtől eleinte feszült leszel. De mindez a tavasz díszletei között, jóbarátok köszöntőivel kísérve sokkal egyszerűbb lesz. Nem beszélve a tüzes személyiségedről: csak idő kell, hogy belendülj – és a legjobb leszel!

Bika: térj vissza a természethez

A hosszú, szürke tél után nagy örömed leled az ébredő természetben. Pláne, hogy az elmúlt szezonban a síelés is kimaradt neked. Földjegy vagy, nem véletlenül érzed olyan jól magad a természet közelében: legyen szó hófödte hegyekről, vagy zöldellő erdőről. Ajándékozd meg magad minél több idővel a zöldben, szervezz túrát, pikniket a barátokkal. Töltekezz fel a föld energiájával, ez az igazi ünnep!

Ikrek: vidítsd fel a barátaidat

Április elseje rendszerint húsvét környékére esik. Idén nem sokkal előtte lesz, így számodra tökéletes küldetés, hogy mosolyt csalj az ismerősök arcára. A tarot kártya egyik fő lapja a „Bolond”, az utazás, a kezdetek, gyermeki ártatlanság szimbóluma. Mindig mozgatórugója voltál a társaságnak, idén még fontosabb, hogy örömet okozz a vészterhes időkben. A legszebb ajándék, ha megnevetteted szeretteidet. Ez az energia sokszorosan tér vissza hozzád.

(via psychicfuture)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top