nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. március 31. – április 6. – Húsvéti holdhatások

Ez a húsvét sem lesz „normális”. Tóth Árpád: ÁPRILIS című verse így kezdődik: „Április, április, bolondok hónapja! Szeretlek én téged…”.

A Hold továbbra is „normálisan”, kiszámíthatóan halad az útján. Jól jársz, ha megfogadod a Hold tanácsait. A többi tőled függ…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

Heti holdhoroszkóp

Bűvös Hold (Fotó: Unsplash)

SZERDA – március 31.: A Skorpió Hold aktuálissá teszi a mosást, locsolást, öntözést és mindenféle vizes házimunkát. Figyelj arra, hogy ne csak a növényeknek adj inni, hanem magadnak is! Igyál sok folyadékot! Ez a nagyhéten lehetőleg ne alkohol legyen! Inkább forrásvizet és/vagy teát részesíts előnyben!

 

CSÜTÖRTÖK – április 1.: Reggel a lelkesítő Nyilasba lép a Hold, ami hirtelen megemeli az energiaszintedet. Ettől felgyorsulsz. De ne ess túlzásokba! Húsvét előtt az ún. böjti szelek segítenek neked, ha kiszellőztetnéd az ágyneműket és egyéb lakástextileket. Csak arra ügyelj, hogy száraz legyen az idő! Emellett a tüzes Hold kedvez és motivál sportolásra, aktivitásra.

PÉNTEK – április 2.: Ma egész nap a Nyilasban jár a Hold. Emiatt nem bírsz magaddal és a hormonokkal. Jogos, hiszen itt a tavasz. A szerelem nemcsak normális, de aktuális is. Közben ne feledd, hogy fogy a Hold, ami segít megszabadulni pl. sok feszültségtől. A tüzes Nyilas Hold szerint bármilyen mozgással levezetheted: sporttal, kertészkedéssel, takarítással stb.

SZOMBAT – április 3.: Délelőtt a Bakba lép a Hold, ami fegyelmezettséget és koncentrációt hoz magával. Ez jól jön a húsvéti nagy lakoma miatt. Most jó az esélyed arra, hogy ne egyél többet, mint amennyit a szervezeted elbír. De a fegyelem ne jelentsen önkínzást! Találd meg azt a bizonyos arany középutat!

VASÁRNAP – április 4.: Húsvétvasárnap a lustálkodás és a hedonizmus lenne a program. Azonban a Bak Hold nem hagy nyugodni: belső igényed van valami hasznos tevékenységre. A fogyó Hold aktuálissá teszi a méregtelenítést és a fogyókúrát. De nem szabad sanyargatnod magad. Nem a szenvedés a cél.

HÉTFŐ – április 5.: Húsvéthétfőn a Vízöntőbe lépő Hold fellélegzést hoz neked, és játékosságra hív. Engedd, hogy a gyermeki részed érvényre jusson! Ez jelenthet kézműveskedést és/vagy tréfás versfaragást. Csak arra ügyelj, hogy még véletlenül se bánts meg valakit! Kalkuláld be, hogy nem mindenkinek jó a humorérzéke!

KEDD – április 6.: Reggelre virradóan a Vízöntő Hold megzavarhatja az alvásodat. Ne bosszankodj, ha korán ébredsz vagy többször felriadsz! Napközben vegyél fel egy kényelmes tempót, és ne idegeskedj, mert rosszabb lesz! A Vízöntő Hold a szokatlan helyzeteket szimbolizálja. A hosszú hétvége után nem lesz könnyű felvenni a fonalat. Ne erőltess semmit! Adj időt magadnak!

Napi horoszkóp

Tavaszi harmónia (Fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 03. 31.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 03. 31 – 04. 06.

Ez is érdekelhet Húsvéti teríték Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top