nlc.hu
Horoszkóp

Szakíts 3 csillagjeggyel kíméletesen

Így szakíts ezekkel a csillagjegyekkel

Nem létezik jó módszer, persze üzenetben vagy telefonon dobni valakit kisstílű és undok dolog. A csillagjegy segíthet, de a fájdalommal mindenki maga küzd meg.

Amikor nem bírod tovább egy párkapcsolatban, húzhatod-halaszthatod, a fájdalmat nem tudod befolyásolni. Segíthet, ha figyelembe veszed leendő exed csillagjegyét, de a gyászmunka idő, amit a kíméletes módszer sem tud felgyorsítani.

szomorú nő egyedül

Fotó: Unsplash

Kos: gyorsan, mint egy ragtapaszt

Utálja, ha az idejét pazarlod. Amikor vele kell szakítanod, gondolj a ragtapaszra: gyorsan rántsd le a bőrödről! Irtóra fáj, de gyorsan túlesel rajta. Persze ne várd, hogy a szenvedélyes Kos hálás lesz, amiért kitetted a szűrét. De talán hamarabb megbirkózik a nehezével, és ha nem is maradtok barátok, nem kell kikerülnöd az utcán, nehogy a fejedre borítson valamit. Nem felejt, de ha ügyes vagy, megbocsát.

Rák: legyél türelmes vele

Ha vele szakítasz, készülj fel: nem úszod meg egy elbocsátó szép beszélgetéssel. Végtelenül érzelmes, időre, térre, a csillagok megfelelő állására is szüksége van, hogy tudomásul vegye: vége. Add meg neki, hadd szedje össze a gondolatait. Hagyd, hogy nyugodtan elmondhassa a nézőpontját. Jobbá teszed a befejezést, ha figyelmes vagy vele, neked is könnyebb lesz így.

Mérleg: tartsd a távolságot

Képes a legváratlanabb pillanatban elővenni elbűvölő személyiségét, nagyon nehéz lesz szakítani vele. Ráadásul nem akarja majd tudomásul venni, hogy vége a románcnak. Az életed része akar maradni, készülj fel, hogy tisztességes legyél vele, de határozott. Segíts neki, és ne gyengülj el, amikor „csak a barátod” akar maradni. Tartsd meg a távolságot, ami ahhoz szükséges, hogy mindketten továbbléphessetek. 

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top