nlc.hu
Horoszkóp

Így randizz a Bikával, a Szűzzel és a Bakkal

5 kiakasztó dolog, ha föld jegyűvel randizol

Ha érett partnerre vágysz, akivel hosszú távra tervezhetsz és megbízható társad lesz életed végéig, keresd a föld csillagjegyek közt.

A Bika, a Szűz és a Bak mindannyian föld elemű csillagjegyek. Stabil emberek, két lábbal állnak a földön, biztos támaszai szeretteiknek, ismerőseiknek. De a sok jó tulajdonság mellett természetesen nekik is megvannak a negatív jellemvonásaik. Amikor egy föld csillagjeggyel kezdesz randizni, tartogat néhány tipikus kihívást. Ha ezeket előre tudod, és túllépsz rajtuk, csak az életre szóló szerelem marad hátra. 

vidám pár férfi nő kék háttér

Fotó: Unsplash

1. Túlságosan földhözragadt

Ragaszkodik az anyagi világhoz, ez kissé szűk látókörűvé teszi. Szorul belé némi kreativitás, de nem egy Bika lesz a társad a spirituális utazás során, és nem is végtelen fantáziájába szeretsz bele. A szemének hisz, és azoknak a dolgoknak, amik tudományos bizonyítást nyernek. Te lehetsz a kapcsolatban az álmodó, ő pedig a teremtő energia.

2. A szokások rabja

Ragaszkodik a terveihez, a mindennapi szokásaihoz. Egy ártatlan meglepetés piknik például a Szűznél tuti kiveri a biztosítékot, még ha le is szervezted a munkahelyével. Szereti, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő tervezte, és ha te ennél szabadabb életre vágysz, bizony hozzá kell szoktatnod őt.

3. Első a munka, utána a szórakozás

Keményen dolgozik, a rózsaszín köd pedig nem homályosítja el a szemét. Inkább felfokozza őt, és még jobban teljesít. Egy Bakot soha nem fogja az új kapcsolat kizökkenteni karrierterveiből. Viszont vállt vállnak vetve együtt nagy dolgokat vihettek végre.

4. Lassan lép tovább

Tűkön ülve várod a kapcsolat következő lépcsőfokát, de ő még a szüleinek sem akar bemutatni. Nehezen mondta ki, hogy “szeretlek”, és minden olyan lassan történik vele. Ez természetes! A gyors elköteleződés nem az ő műfaja, adj neki időt.

5. Túl kényelmes

A változás egyik föld jegyű csillagjegynek sem otthonos terep. Ha valamit megszokott, megszeretett, belekényelmesedik. Ha az ellenkezőjére vágysz, döntsd el, mennyire akarod őt. Képes rá, hogy változzon, de ebben is időre van szüksége. Apránként vezess be új dolgokat, és várd meg, amíg annyira élvezi, hogy ő fogja kérni: legyen úgy, ahogy te akarod!

(via Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top