nlc.hu
Horoszkóp

A Nyilas kitartása mindenkit ösztönöz

Minden csillagjegyben van valami csodálatos

A legrosszabb pillanataidra is tartogass magadnak egy-egy mondatot, dicséretet, amit a szeretteid mondtak rólad. Egyedi vagy, és van benned bőven szeretni való!

Sötét, borús napokon, amikor nincs kedved kimászni az ágyból sem, jól jönnek ezek a pozitív gondolat-bonbonok. Mindenkiben van csodálatra méltó, emlékezz rá, jegyezd fel, és vedd elő – amikor csak szükséged van rá.

boldog csajok naplementében

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 21.)

Bizonyára mondták már neked, hogy a legizgalmasabb személyiség vagy az összes csillagjegy közül. A barátaidnak ezer története van rólad, ahogy a leglehetetlenebb helyzetekben is feltalálod magad, komoly arccal, bármi előadva. Bárkivel megtalálod a közös hangot pillanatok alatt, és új barátaid is bízhatnak benned, számíthatnak rád.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A tökéletességre törekvés mintaképe vagy. Ne szégyelld, ez nagyon jó dolog! Ahogy szervezed és alakítod az életed, sokkal több embert motivál, mint gondolnád. Téged látva ők is jobbak akarnak lenni, fejlődésre inspirálsz. Hidd el, nem tartják hóbortnak a magas elvárásaidat, inkább tisztelnek, és csodálnak érte.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Igen, vannak irigyeid is, de ők soha nem tettek semmit az álmaikért. Nem egyszerűen szabad lélek vagy, hanem valaki, aki végsőkig küzd a kitűzött célokért. Neked a kaland nem csupán egy ábránd, minden egyes út mögött komoly tervezés és munka áll. Ösztönzöl másokat, míg a társaságodban biztonságban és kényelmesen érzik magukat. Ők nem őrültnek tartanak, hanem bátor kalandornak.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Nem lepődsz meg, ha azt hallod, az intelligenciád a legnagyobb ajándék. Mégis jól esik másoktól hallani. Mindig számíthatnak tőled az ismerőseid egy új, érdekes nézőpontra, amivel segítesz nekik megvilágítani a problémákat. Számíthatnak rád, amikor meg kell érteniük az életük folyását, vagy még nálunk is nagyobb dolgokat a világban. Amikor te beszélsz, mindenki rád figyel.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top