nlc.hu
Horoszkóp

Ideális kollégák a Halaknak

Velük jön ki a legjobban a munkában a Halak

Bár a kollégáit a többség nem válogathatja meg, különösképp nem a csillagjegyük alapján, a Halak számára a most következő négy jegyben születettek a legideálisabb munkatársak.

A Halak szülötteire jellemző, hogy gyakran olyanok, mintha nem is ezen a bolygón élnének. Bár a szakmájukban kimondottan kötelességtudók és kreatívak, a munkához való hozzáállásukat mégis sokan félreértik. A most következő négy csillagjeggyel viszont kiválóan együtt tudnak dolgozni. 

Halak-Skorpió

A Halak és a Skorpió munkakapcsolatánál kevés tökéletesebbet találni. Mindkét jegy szülöttei fokozottan érzékenyek, ezért pontosan értik a másik igényeit és ez nem csupán, hogy konfliktusforrást nem jelent a számukra, de még elő is segíti az együttműködésüket. A munkájukat egyaránt rendkívül komolyan veszik és konstruktívan állnak a legbonyolultabb, illetve legkevésbé népszerű feladatokhoz is. Míg a Halak elsősorban az ötletelésben erős, addig a Skorpió született problémamegoldó.  

Halak-Bak

A Bakok szívesen vállalnak felelősségteljes feladatokat, míg a Halak szülöttei inkább a háttérből támogatják ezek végrehajtását. Ideális főnök-beosztott viszont tehát az övék, ahol a Halak sosem akar a felettese fejére nőni, a Bak pedig cserébe hagyja, hogy a Halak a saját habitusának megfelelő módon bontakoztathassa ki kreatív energiáit. A Bak a tények embere, aki szó szerint értelmezi a dolgokat, a Halak viszont fantáziadús és képes a sorok között olvasni. Mindez okozhat ugyan közöttük feszültségeket, azonban ha ezeken felülemelkednek, olajozottan működő és termékeny munkakapcsolat lehet az övék.

Munka közben

Munka közben (Fotó: Getty Images)

Halak-Bika

A Halak és a Bika munkakapcsolata a kölcsönös tiszteleten és csodálaton alapul. Bár az alaptermészetük nagyon különböző, mégis éppen emiatt egészítik ki olyan jól egymást. A Halak jegy szülöttei erőt meríthetnek a Bikák kitartásából, míg utóbbiak makacsságát finoman oldja a Halak érzékenysége. Mindkét jegy kiváló ízléssel rendelkezik, ezért különösen sikeresek lehetnek például egy butik, egy virágbolt vagy épp egy kávézó közös üzemeltetésében. A munkahelyi szervezetben a Bika optimális esetben az állandó, átfogóbb felügyeletet igénylő feladatok elvégzését irányítja, míg a a Halak az apróbb, de fontos, fokozott odafigyeléssel járó folyamatokért felelős.

Halak-Halak

Ha két Halak dolgozik együtt, a fantáziájuknak a szó szoros értelmében semmi sem szabhat határt. Egyikük sem akar irányítani, inkább kölcsönösen segítik egymást a kiteljesedésben. Mindemellett egymás önbizalmát is kiválóan erősítik, így olyan területeken is képesek helyt állni, ahol támogatás nélkül egyébként bizonytalannak éreznék magukat. Különösen előnyös párosítás lehet két Halak kolléga a gondozó, segítő szakmákban, illetve művészeti területen.

via

Csillagjegyek a munkában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top