nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy mindig készen áll segíteni

Ők a leggondoskodóbb csillagjegyek

A csillagok rámutatnak, melyik jegy mennyire melegszívű, kedves és segítőkész. Mindhárom jegy, akire ezek leginkább jellemzőek, a hold hatása alatt áll.

A hold az anyai gondoskodás, a biztonság és az érzelmek bolygója. Azoknak a csillagjegyeknek, akiket igazán odaadónak ismerünk, ez az égitest meghatározó a születési képletében. Ennek a három csillagjegynek a szülöttei kiemelkedően empatikusak, érzékenyen és féltőn állnak szeretteikhez, de akár ismeretlenekhez is. Bár szeretetre és gondoskodásra minden csillagjegy képes a maga módján, ez a három mindig előtérbe helyezi anyáskodó oldalát. Légy hálás nekik, ha bármelyikük közel áll hozzád.

három nő napraforgókkal

Fotó: Unsplash

Rák – gyengéd gondoskodó

Neki egyenesen az uralkodó bolygója a hold, nem csoda, hogy a legegyüttérzőbb és legérzékenyebb csillagjegynek tartják. Gyengéd, gondoskodó barát, aki mellett bárki egyből biztonságban érzi magát. Szinte rákapcsolódnak a másik érzéseire, így néha szavak nélkül is úgy tudnak segíteni, ahogy arra a legnagyobb szükség van.

Szűz – racionális segítő

Ő nem cukiskodik, nem jópofa és imádni való, viszont a leginkább elkötelezett és önzetlen segítő. Mások jótékony szolgálata számára szinte küldetés, miközben két lábbal áll a földön. Együttérző, de nem csupán az érzelmei vezérlik. Tökéletesen ügyel a részletekre, és képes higgadt és észszerű döntéseket hozni a legnagyobb bajban is. 

Mérleg – az igazság bajnoka

Sokan csak a kedves, mindenkivel csevegő, népszerű személyt látják benne. Pedig diplomáciai érzékével jóval többet tesz ennél, például fenntartja az egyensúlyt, békét köt és kibékít. Igazságérzete legendás, mindig kiáll az elesett oldalára, és az egyenlő esélyekért. Megértő, képes mindenki szemszögéből látni a helyzetet, nagyszerűen hozza rendbe a körülötte lévő emberi kapcsolatokat.

(via bustle)

Ez is érdekelhet lakást festő nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top