nlc.hu
Horoszkóp

Bolondosan szexi a Vízöntő

4 csillagjegy legszexibb vonásai

Nagyon nehéz meghatározni, hogy mi fog meg egy pasiban, vagy éppen benned mit találnak szexinek. Ez lehet egy mosoly, de akár az is, ahogy valaki átadja magát a játék örömének.

Rajta felejted a szemed azon, ahogy a parkban a kutyájával játszik. Megdobban a szíved, ahogy a kemény edzés közben szexin koncentrál… Egyeseknek szövege magával ragadó, és vannak ugyebár, akik úgy, de úgy tudnak nézni.

szexi nő cicával

Fotó: Unsplash

Skorpió: a csábítás mestere

Őt nem kell hosszan csodálni, hogy valami szexit találj benne. Tisztában van vele, hogy mivel vonzza magára a tekinteteket, majd ha szóba elegyedik veled, onnantól veszted van. Úgy beszél, úgy néz, hogy nem kérdéses: elolvadsz.
A legszexibb testrésze: a feneke, de vigyázz, ha csípni készül.

Vízöntő: csodálatosan bolondos

Szereti azt hinni, hogy az intellektusa a vonzó. Valójában a kedves összevisszaság, ami körülveszi. Mindig furcsának tartják, egy igazi különc. Olyasvalaki, akit távolról csodálsz, és közben remekül szórakozol.
A legszexibb testrésze: a háta, bársonyosan elegáns.

Mérleg: higgadtan magabiztos

Olyan nyugalmat és harmóniát áraszt, hogy egyből vele akarod élni az életed. Megszűnik mellette a világ zaja, határozottsága biztonságot ad. Kellemes hangja szinte kimasszírozza belőled a gondokat, bármikor felvidít.
A legszexibb testrésze: a szája, amit felváltva bámulnál vagy csókolnál.

Rák: gyengéd és kedves

Nem ő az, akinek jelenléte átütő módon felvillanyozza a teret. Viszont a közelében erőteljesen érezhető a gyengéd melegség, ami nem marad hatás nélkül rád. Kedvesen közelít hozzád, és egyből gondoskodik. Még soha senki nem volt ilyen figyelmes, mint ő.
A legszexibb testrésze: a szeme, hívogató szempillákkal.

(via zodiacfire)

Ez is érdekelhet szexi telefonáló nő blézerben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top