nlc.hu
Horoszkóp

Megérdemled azt a férfit, aki igazán szeret

4 csillagjegy ennél a pasinál ne adja alább

Kiheverted a szakítást, de az önbizalmad még romokban van. Minden bók, minden kedvesség jól esik. De vigyázz, és várd ki azt az embert, aki mellett boldog leszel.

Egy csúnya szakítás képes annyira rombolni az énképet, hogy hajlamos leszel hatalmas kompromisszumok árán belemenni egy kapcsolatba. Ugyanez igaz hosszú egyedüllét után is. Már annyira vágysz egy társra, hogy az felülírja minden elképzelésedet. Persze nem a herceget kell várni fehér lovon, de ha az illető nem tisztel, nem szeret eléggé, nincs helye az életedben.

férfi nő mécsesekkel

Fotó: Pixabay

Kos: aki elfogad

Az a férfi legyen a társad, aki minden szeret benned. Azt is, amikor őrült vagy és szenvedélyes, és amikor csendes vagy és együttérző. Nem tart vissza semmitől, ami fontos neked. Sőt, támogat és bátorít. Nem cikizi a barátaidat, és nem akar elválasztani tőlük. Elfogadja, hogy volt életed előtte is, és ehhez most is ragaszkodsz. Ha megtalálod őt, akkor leszel maradéktalanul boldog.

Rák: aki megért

Ne add alább, amíg megtalálod azt az embert, aki megérti a tetteidet. Aki ott lesz, ha ölelésre van szükséged, és azt mondja neked: minden rendben lesz. Ő lesz az igazi, aki nem menekül el az első vita után, az első kapcsolati nehézség után. Várd ki őt, aki törődik veled, és nem fél megmutatni téged a világnak: őt szeretem!

Mérleg: aki látja a jót

Számodra az lesz az igazi, aki megbecsüli a családodat és a barátaidat. Nem féltékenykedik rájuk, nem akar csak magának téged. Ő lesz az, aki látja és imádja, hogy milyen kedves és jó ember vagy. Várj rá, aki nem lenyűgözni akar és rabszolgává tenni, hanem felajánlja a szívét és tenyerén hordoz.

Vízöntő: aki figyel rád

A te igazi szerelmed mindig melletted áll majd, ha szükséged lesz rá. Figyelni fog rád, és megérteni, bármiről is beszélsz neki. Várd meg azt az embert, aki tiszteletben tartja, ha néha magadban szeretnél lenni, vagy másokkal időt tölteni. Várd ki őt, aki imádni fogja, hogy a társad lehet.

(via herway)

Ez is érdekelhet mólón ülő nő vízparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top