nlc.hu
Horoszkóp

Gyertyamágiával az új kezdetekért

Szakítás után gyújts narancsszínű gyertyát!

A tűzet ősidők óta használja az ember varázslásra, szertartásokhoz. Ma már nem a mindennapjaink része, de a gyertyamágiával egyszerűen azzá válhat.

Ha nem a mindennapjaid része a mécsesgyújtás, könnyen rácsodálkozol: milyen kellemes érzeteket hoz be az otthonodba. A lángba nézni lélektisztító hatású, meditációként is alkalmazhatod, jó hatással lesz a szemedre is. A gyertyák színével pedig egyszerű, mindennapi varázslatokat vihetsz véghez – de csakis jó szándékkal fűszerezve!

narancssárga gyertyák férfival

Fotó: Unsplash

Narancssárga gyertya

A gyökércsakra színe, amit szokás szexcsakraként is emlegetni. A belső tűz, a fejfenntartás szimbóluma. A keleti vallások szerzetesei leggyakrabban narancssárga köpenyt, ruhát hordanak, a tűz, a tisztaság, a bölcsesség jelképeként. A szín hatással van az emésztőrendszerre, energizálja a fizikai testet. Felszabadító hatását a gyertyamágiában újrakezdésekhez használhatod. Ha bármit le kell zárnod, vagy lezártál, gyújts narancssárga gyertyát. Párkapcsolat lezárása után, költözéskor, lezárt projektek, jogi ügyek után. Önbizalmat, örömet ad.

Világoskék gyertya

A természetet, a kék eget, a vizeket idézi – sokaknak a tisztaság jut róla eszébe. A torokcsakra színe, így a békés, nyugodt kommunikációt segíti elő. A védelem színe is egyben, így ha biztonságra vágysz, világoskék gyertyát használj. Segítség lehet lezárásokban, haragos ügyekben, de önmagaddal való megbékélésben is. Támogatja a gyógyulást, lelki és testi folyamatokban, és segít az emberi kapcsolatok rendezésében.

Lila gyertya

A kék és a piros keverékeként a két szín minőségét hordozza: a hideg és meleg együtt, az érzelmek és a racionalitás. A kettősség keverékeként a harmóniát segít elhozni. Különösen nyugtató lehet mentális problémák, zavarodottság esetén. A koronacsakra és spiritualitás színe, segít kapcsolódni a spirituális lényedhez, az univerzumhoz. Tisztító és nyugtató hatású, segít megszabadulni a félelmeidtől, fejleszti az intuíciót.

(via selfemporium)

Ez is érdekelhet színes mécsesek gyertya Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top