nlc.hu
Horoszkóp

Ünnepelj biztonságban víz jegyű pároddal

Vidd a Rákot piknikre, és használd a takarót kreatívan!

Tudjuk, hogy nagyon szabadulnál már attól, hogy otthon kell mindent megszervezni. De amíg nem biztonságos tömeges helyre menni, maradnak a szokatlan ötletek.

Sajnos még egy ideig az határozza meg az élményeinket, hogy igyekszünk biztonságban élni, egészségesek maradni. Ez az időszak a leleményességről, kreatív megoldásokról szól. Ettől még ugyanúgy kifejezhetjük a társunknak, milyen fontos számunkra, és az évforduló is emlékezetes marad.

szerelmespár piknik

Fotó: Unsplash

Rák: piknik a tóparton

A csupa szív Rákot a víz mindig lenyűgözi. Pláne, ha veled együtt tölthet el mellette csodás órákat kettesben! Nézz ki magatoknak egy néptelen partszakaszt tó- vagy folyóparton, ahová leterítheted a pikniktakarót, és televarázsolod egy fantasztikus ebéddel. Ennyi romantikától könnybe lábad kedvesed szeme. Miután az étel-ital elfogyott, használjátok a takarót, amire csak szeretnétek…

Skorpió: szexi kemping

Amíg nem tudod elvinni a korlátozások miatt egy luxushétvégére, a megoldás egy otthoni kempingezés lehet. Hűts be egy menő pezsgőt, vásárolj kényeztető falatokat, készíts be vérpezsdítő masszázsolajat, például az ylang-ylang vágykeltő hatású. Csapj fel egy kétszemélyes sátrat a szoba közepén, és dobd fel hangulatvilágítással. Számíts rá, hogy a szenvedélyes pároddal két napig nem hagyjátok el a lakást.

Halak: gyertyafényes vacsora

Teljesen hagyományosan szereti az ünneplést, főleg, ami kettőtökről szól. Nagyon meghatónak találja majd, ha egy szépen tálalt, saját kezűleg készített vacsorával leped meg őt. Virágok, mécsesek, gyertyák – mind kötelező kellékei legyenek az estének. Válogass a kedvenc közös képeitek közül, és készíts egy albumot. Ne izgulj, ha nem tökéletes minden, az ötlettel már levetted a lábáról!

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top