nlc.hu
Horoszkóp

Így lepd meg tűz jegyű szerelmedet az évfordulón

A legszuperebb évfordulós program 3 csillagjegynek

Beszűkült lehetőségek közt élünk. De talán ezért még fontosabb, hogy mindent megtegyél egy tökéletes évfordulóért.

Ha nem vagy a legnagyszerűbb szakács, az évforduló estéjére rendelj vacsorát a gyertyafény és a virágok mellé. Ha pedig normál esetben egy szuper wellness programmal készülnél, de minden zárva: varázsold romantikus fürdővé a kádat. A szerelmed az igyekezetet és a kreativitást ugyanolyan vonzónak és meghatónak találja majd, mintha egy trópusi vakációra vinnéd. Reméljük, az utazásoknak is eljön hamarosan az ideje. Addig pedig, további sok boldogságod!

nő virággal kádban

Fotó: Unsplash

Kos – fedezd fel vele a városi dzsungelt

Imádja a kalandozást és a fizikai aktivitást, de ezt már bizonyára jól tudod róla. Egy városi séta, izgalmakkal, látnivalóval és sok jövés-menéssel, igazán a kedvére való lesz. Most egy kis kutatásra lesz szükséged, hogy megtaláld azokat a helyeket, parkokat, eldugott érdekességeket, amik szabadon látogathatók. Rendelj előre valamelyik bisztróból vagy delikáteszből pikniket, amit ebéd tájékán csak felkaptok, és irány egy napsütötte pad a közeli parkban. 

Oroszlán – készítsd el élete fürdőjét

Minden gesztust értékelni fog, ami a kényeztetésről szól, na meg arról, milyen nagyszerű, hogy ő van neked. Tökéletes módja lesz a romantikus fürdőzés, hogy egy újabb közös évbe csókoljátok át egymást. Ha épp nem tudsz egy wellness hétvégét foglalni, bérelhetsz otthonra pezsgőfürdőt. De a saját fürdőkádban is varázsolhatsz csodás élményt: rengeteg mécsessel, rózsaszirommal és illóolajokkal. A fürdő után pedig jöhet egy masszázs, amiért cserébe bármit kérhetsz.

Nyilas – ti ketten és a gyönyörű vadon

Akkor a legboldogabb, ha valami újdonságot fedezhet föl. Már ismered annyira, hogy tudod, mi hozza lázba. Ha a túrázás, keress egy új útvonalat, és lepd meg az évforduló reggelén egy alaposan bepakolt hátizsákkal. Kereshetsz kiadó lombházat, de szervezhetsz vadkempingezést is. Ti ketten, plusz a vad természet szépségei – ennél szebb évfordulót keresve sem találsz Nyilas csillagjegyű szerelmednek.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top