nlc.hu
Horoszkóp

Ajándékozd meg a Bika nőt

5 ajándék ötlet a Bika nő születésnapjára

Már tart a Bika hava, de május 20-ig még van néhány hét, amíg a jegy szülöttének ünneplésére lehetsz hivatalos. Lepd meg valami igazán hozzáillővel!

A Bika csillagjegy szülöttei szeretnek mindent, ami kényezteti az érzékszerveiket. Mindemellett pedig közel állnak a természethez, a föld elemhez való kapcsolódásuk miatt. Könnyen örömet lehet nekik okozni apró meglepetésekkel is, csak figyelj rá, mit szeret.

olajos masszázs

masszázs kényeztetés

1. Exkluzív fürdőtermék

Válassz különleges fürdősót, illóolajat, pezsgő fürdőgolyót. Erre az alkalomra lehetnek benne virágszirmok, vagy csillámpor is, érezze magát istennőnek! Ha ilyesmit ajándékozol, előtte a fürdőszobát varázsold el gyertyákkal, rózsával, bekészített itallal. Add át az ajándékot, majd vezesd a kádhoz, és folytassátok ott az ünneplést.

2. Parfüm

A parfüm nagyon egyedi dolog, nem árt, ha az illető bőre is jelen van a választásnál. Ezért ne a terméket vedd meg neki, hanem az élményt: vidd el egy parfümőrhöz, aki személyre szabottan ajánl, vagy készít neki illatot.

3. Selyem

A selyem tapintása érzéki élmény. Egy szépséges kendő, vagy egy izgalmas fehérnemű formájában adhatod neki. Mindkettőben lehet közös örömötök…

4. Csokoládé

Készen is számtalan bonbonkülönlegesség vagy luxus csokoládé kapható. De még jobb, ha egy csokimanufaktúra tanfolyamán vesztek részt együtt. Ízélmény és örök emlék egyben.

5. Olajos masszázs

Párosan, vagy személyre szólóan – a szülinapos ízlésére szabva. Sokféle masszázs típus létezik, válaszd ki a legszimpatikusabbat. Ájurvédikus meleg olajos, vagy thai, de otthon is te is kényeztetheted, ez esetben csak a kelléket szükséges beszerezni.

(via pinkvilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top