nlc.hu
Horoszkóp

Ajándékozd meg a Bika férfit

5 ajándéktipp a Bika férfi születésnapjára

Május 20-ig még számos Bika csillagjegyű barátodat ünnepelheted. Nagyon könnyű neki örömet okozni: enni, inni, szórakozni is imád.

A türelmetlen, makacs, de roppant kitartó Bika nagyon szeret a barátai, családja körében ünnepelni. De nem csak ünnepelni, mert egy finom, hosszas ebéd, remek italokkal bármelyik hétköznapot ünneppé varázsol a Bika férfi számára.

piknik pezsgővel

Fotó: Pixabay

1. Borkóstoló

Ha nem tudod, derítsd ki, melyik fajtát szereti. Vehetsz egy szép válogatást is, de fontos: ne csak úgy odaadd neki! Jobban örül, ha együtt kóstoljátok meg a finom italokat. Egy baráti borkóstoló is jó ötlet, ebéddel, vacsorával összekötve.

2. Piknik

A Bika a föld elem egyik csillagjegyeként vonzódik a természethez. Egy születésnapi kirándulás, alaposan előkészített piknikkel igazán kedvére való ajándék lesz.

3. Fürdőélmény

Bármelyik fürdő szauna- és gőz részlege boldoggá teszi őt. Szeret úszás után felfrissülni és ellazulni, egyedül is élvezi. Vehetsz neki bérletet, de kettesben is szuper program, főleg, ha meg tudsz vele szökni egy hétköznapon, a tömeg sem lesz zavaró.

4. Főzőtanfolyam

Egy-egy estés, vagy pár napos minitanfolyamra együtt is mehettek. Szeret enni, élvezi az egzotikus konyhák ételeit, érdeklődik is irántuk. Válassz olyat, amit nem szokott készíteni. Indiai konyha, szusi és még számos lehetőség izgalomba hozza.

5. Családi vacsora

Főzz, rendelj több fogást. Legyenek finom saláták, desszert, jó italok. Terítsd meg az asztalt ünnepi módon, és élvezzétek egymás társaságát. Egy ilyen este teljesen feltölti őt, mert az asztalon és az asztal körül ott lesz minden, ami számára fontos az életben.

(via pinkvilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top