nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegynek fantasztikus hete lesz

Csodálatos hete lesz a Bikának, a Baknak és az Ikreknek

A Bika hava a május 3-i héten különleges ajándékkal kedveskedik három csillagjegynek. 

A föld elem teremtő ereje és a május hónap, azaz a régi magyar nyelvben az ígéret hava erőteljes pozitív hullámot hoz három csillagjegynek. A Merkúr az intellektuális törekvések, a Vénusz a szerelem és a művészet és a Plútó, a megújulás bolygója hat rájuk erőteljesen.

nő a természetben

Fotó: Unsplash

Bika: erős vagy és sikerre termett

Ezen a héten magabiztosabbnak érzed magad, mint valaha, és szétfeszít a vágy, hogy elérd a kitűzött céljaidat. Bármiben versengened kell, most azt érzed, bárkit leszorítasz a pályáról. Bármilyen hosszú távú terveid vannak, ezen a héten kezdj el megágyazni nekik. A föld elem ebben támogat, vesd el a magokat, gyorsabban és erősebben hajtanak ki, mint bármikor ezelőtt.

Ikrek: vonzó és energikus vagy

A Vénusz hatása tesz most ilyen ragyogóvá, és olyan energiákat hoz számodra a héten, amivel te is megalapozhatod a jövődet. Nem csupán mások figyelnek fel a sugárzásodra, de most magaddal is olyan elégedett lehetsz, ami erőt ad nagy dolgokba vágni. Gondold végig, mit szeretnél igazán, és merj cselekedni. Meg fogsz lepődni, mennyi esemény és ember sodródik „véletlenül” az utadba, akik segítenek tovább jutni.

Bak: kreatív és romantikus rezgéseket adsz

Most ne hessegesd el magadtól azokat az újító gondolatokat, amik kerülgetnek egy ideje. Ha egy új hobbi, művészeti ág, vagy egy izgalmas projekt a gondolataidban motoszkál egy ideje, vágj bele. Ezen a héten még erősebben érzed a késztetést, nem véletlenül. A csillagok támogatnak, hogy sikerre vidd! Azon se csodálkozz, ha a szerelmi életed révbe ér vagy fellángol, a Vénusz hatását érezheted a bőrödön, ne állj ellen.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top