nlc.hu
Horoszkóp

Lépj a Halak szexi álomvilágába

Ez a 4 csillagjegy a gyengéd szexet szereti

Míg a vad, gyors szerelemnek is megvannak a hívei, addig ezek a csillagjegyek gyengéden és lassan engedik át magukat a testi örömöknek.

Természetesen a Rák, a Bika, a Mérleg és a Halak párkapcsolataiban is eljöhet a pont, amikor csak egy röpke szenvedélyes szex fér az időbe. De amikor ezek egyikével találkozgatni kezdesz, mindenképp ügyelj, hogy az első alkalom feledhetetlen legyen: mert ez az egyik záloga, hogy további sok legyen belőle.

nő és férfi az ágyban vörös selyemmel

Fotó: Unsplash

Rák: maga az odaadó gyengédség

Az érzelmes Rák maga a gyengédség. Amikor testiségre kerül vele a sor, mindenképp lassan merülj bele a játékba. Rengeteg finom érintéssel, érzéki pillantásokkal. Nem ő lesz az, aki letépi a ruháidat  és rád veti magát, de végigmasszírozza a hátadat, miközben elsuttogja, mire is vágyik. Hosszú távú kapcsolatot remél attól, akivel ágyba bújik, lehet, nem is mutatja még meg elsőre az igazán szenvedélyesebb oldalát.

Bika: élvezd vele az érzékiség minden cseppjét

Az ízek csodálatától kezdve, a kifinomult tárgyakig minden arról szól, hogy szereti kiélvezni az élet minden cseppjét. A szexben a legfontosabb számára, hogy közel érezze magát: egész éjjel kiskifliként gömbölyödik hozzád a kimerítő szeretkezés után. Hosszas és változatos előjátékra számíts, igyekszik a lehető legjobban rád hangolódni, majd rengeteg örömet okoz.

Mérleg: engedd, hogy ráhangolódjon

Romantikus lélek, aki szeret ráhangolódni a szerelmeskedésre. Nagyon sokat számít neki a felvezetés. Szórd tele rózsaszirmokkal az utat az ágyig, vagy készíts illatos fürdőt kettőtöknek, értékelni fogja. Lassú és gyengéd szexre vágyik, hosszas csókolózásra. Az élvezet fokozására is kizárólag kifinomult és érzéki eszközöket használj, selyemkendőt és vágykeltő illóolajokat.

Halak: lépj be az álomvilágába

Mindenben lassú tempóban halad, meg-megáll csodálni az élet dolgait. A szerelemben és a szexben is add meg neki az időt, amire szüksége van. Figyelj rá, és csak akkor lépjetek tovább, ha biztonságban érzi magát. Szeretkezés előtt, közben és utána is szép lassan hagyd áramlani az energiákat kettőtök között. Zárd ki a külvilágot, hogy a Halak beengedjen az ő csodálatos álomvilágába.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet szexi nő cicával Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top