nlc.hu
Horoszkóp

A Halak különleges kapcsolatot ápol háziállataival

Ez a háziállat illik hozzád a horoszkóp szerint

Jó tudni, hogy mindig van valaki, aki vár rád az otthonodban. A halak ugyan nem ugranak a nyakadba, de velük is lehetséges különleges kapcsolatot kialakítani.

Egy háziállat felelősség. Rendszeres gondoskodást, anyagi ráfordítást igényelnek a kisállatok. Nem mindegyiknek vannak nagy igényei, de érzelmi életre vágyó szőrös társat csak akkor válassz, ha meg tudod neki adni, amire szüksége van.

férfi és macskája kirándul

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A békét és harmóniát szereted az életben, így az otthonodban is. Mindenképp olyan állatot válassz, aki nyugodt társad lesz a mindennapokban. Egy barátságosabb, nyugodt fajtájú cica, de egy szépséges kaméleon is passzol hozzád.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Érzelmes vagy és misztikus, egy különleges háziállat pontosan illik a személyiségedhez. A tarantula vagy egy skorpió felvillanyoz, főleg, ha mesélned kell róla egy társaságban. A szörnyülködéssel vegyes csodálat szórakoztatni fog.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nem háziállatot keresel, hanem barátot. Akivel belevághatsz egy kalandba, bírja a hosszú túrák nehéz kilométereit, aki a fárasztó út végén felvidít. Egy vizsla remek társad lesz, nagy kalandokban vesztek részt ti ketten.

Bak (december 22. – január 19.)

Sokat vagy távol, rengeteget dolgozol, számos dolog mellett kötelezed el magad, ami miatt nem vagy otthon rendszeresen. Olyan állatot érdemes tartanod, amely ebbe a ritmusba belefér. Egy szárazföldi teknős sok éven át lesz a társad, és nem sértődik meg, ha egyedül kell otthon maradnia.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Mindenképp valami rendhagyót választasz, főleg, ha tudós elmédet is izgatja a dolog. Fehér egerek vagy patkányok: mindegyik cuki, és kísérletezhetsz is velük. Labirintusépítés, csengőhangra etetés – szórakoztató lakótársaid lesznek.

Halak (február 19. – március 20.)

Bármilyen kóbor állatot képes vagy hazavinni, ha van hova. Sajátos kapcsolatot ápolsz a halakkal, a vízzel. A lakásod gyakran víz tematikájú, amibe szépen illik egy ízléses akvárium. Dédelgetni nem lehet őket, de gondoskodásodat úgyis kiéled nap mint nap.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top