nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. május 5–11. – Virágillatú újhold

Egyszer csak elfogy a Hold, és a Földről nézve nem világítja meg a Nap. Ez az újhold, ami 28 naponta fantasztikus esély arra, hogy valami újba vágj bele, vagy megújulj.

Kedden a tavasznak és a melegnek köszönhetően virágillatot hoz a szél, és az újhold új megvilágításba helyezi a tavaszt (is)…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Virágok közt (Fotó: Pixabay)

SZERDA – május 5.: Ma hajnalban a Hold belép a Halakba. Ez mindenféle vizes tevékenységet aktuálissá tesz: mosást, hajmosást, locsolást, öntözést. Mivel fogy a Hold, hatékony lehet a méregtelenítés pl. teákkal vagy lábfürdővel. De a szaunázás is jó lehet, ha van ilyesmire lehetőséged.

CSÜTÖRTÖK – május 6.: Ma egész nap a Halakban jár a Hold. Emiatt ma is érdemes mosnod. A régiek szerint, ha fogyó Holdkor mosol, gyorsabban és kevesebb mosószerrel megszabadulhatsz meg a szennyeződésektől és foltoktól. Nem kell hinned ebben. Elég, ha kipróbálod. És ma sok folyadékot igyál! Ezzel kimosod a mérgeket a szervezetedből.

PÉNTEK – május 7.: Kora délután vált jegyet a Hold. Ezzel szabályosan kettévágja a napodat. Délelőtt szentimentális, romantikus hangulat jellemez. Majd a Kosba lépő Hold felpörget. Az aktivitás, a sport jót fog tenni testednek és lelkednek. Arra ügyelj, hogy ne erőltess semmit és ne feledkezz meg a bemelegítésről! A Kos hajlamosít a meggondolatlan „fejesugrásra”…

SZOMBAT – május 8.: A Kos Hold energikusságot és lelkesedést hoz neked. Nem tudsz, és nem is kell a fenekeden ülnöd. Ma nem a lustálkodás tölt fel, hanem az aktivitás. Mindegy, hogy mit csinálsz, tudd, hogy ha izzadsz, rengeteg méreganyagtól megszabadulsz. Közben vedd figyelembe, hogy ma fogászati és kertimunka-tilalom van érvényben!

VASÁRNAP – május 9.: Remek hír számodra, hogy a mai a tegnapi nap tökéletes mása. Vagyis ma is energikus és lelkes leszel. Aktivitásban fogod megtalálni a feltöltődést. A Kos Hold meggondolatlanságra és faragatlanságra hajlamosíthat. Ügyelj arra, hogy ne gázolj senki lelkébe! Sajnos mostanában mindenki fokozottan sértődékeny. Ma is fogászati és kertimunka-tilalom van érvényben.

HÉTFŐ – május 10.: Újhold előtti napon a Bika Hold nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz neked. Belső békéd kisugárzik, és jó hatással lesz a környezetedre. Ez a munkahét első napján igazi ajándék. Este jutalomképpen kihasználhatod a fogyó Holdat szőrtelenítésre, peelingre, arcradírozásra.

KEDD – május 11.: Este együtt áll a Nap és a Hold a Bikában. Ez az újhold megújulásra késztet. Minden újhold fontos, és minden újhold más. Ez a mostani az érzékszerveidet turbózza fel. Szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Ennek jegyében figyelj arra, hogy mi esik jól! (Az Újholdról részletesen lejjebb olvashatsz.)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 05. 5-11.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 05. 5-11.

VIRÁGILLATÚ ÚJHOLD

Május 11-én este 20:59:50-kor a Bika jelében együttálló Nap és Hold egy olyan újhold, ami téged is arra sarkall, hogy beleszagolj a levegőbe, és érezd a virágok illatát. A Bika újhold az érzékek kifinomodásáról szól: minden érzékszerved fokozottan működik. Különösen a szaglásod, ami a legősibb, legösztönösebb mind közül.

Közben az újhold azt is jelenti, hogy új megvilágításba kerülnek a dolgaid, és több új ötlet kipattanhat a fejedből. Ne fogd vissza magadat! Kezdd el megvalósítani mindet! Ettől garantáltan jobban fogod érezni magadat a bőrödben. Ráadásul még elismeréseket is bezsebelhetsz.
Újhold napján halványzöld gyertyát gyújts, és fogalmazd meg, hogy mit akarsz újítani! Mindaz, amit most kezdesz el, kihajt. A friss hajtás színe a halványzöld. Ezért kell halványzöld gyertyát gyújtanod.

Heti holdhoroszkóp

Gyújts zöld gyertyát! (Fotó: Pixabay)

Amennyiben a Bika jelében születtél, most a születésnapod közelében duplán élvezheted az újhold megújító hatását. Ez számodra kihagyhatatlan lehetőség kívánságlista írására.
Ha Szűz vagy Bak szülött vagy, akkor is részesülhetsz az újhold kedvező hatásában.
Természetesen senki sem marad ki semmi jóból.
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top