nlc.hu
Horoszkóp

Ezt a sportot próbáld ki a Bikával

5 sport, amit egy Bika imádni fog

Társaságra vágysz, és hasznosan szeretnéd eltölteni az időt? A legjobb, ha találsz olyan közös sportot, amit a pároddal vagy barátaiddal együtt végezhetsz.

A pandémia korlátozhat egyes sporttevékenységben, de az egyénileg, szabadban végezhető tevékenységek mindenkinek remek lehetőséget nyújtanak egy baráti összejövetelre is. Egy szuper kirándulás, ebédre piknikkel, vagy egy bringatúra még azt is feldobja, aki nem rajong ezekért. De a kondíció mellett nagyon fontos, hogy együtt lehetsz azokkal, akik igazán számítanak. Bika csillagjegyű barátodat, kedvesedet ezekre a tevékenységekre veheted rá könnyedén.

nő és férfi sziklán ül

Fotó: Unsplash

1. CrossFit vagy TRX

Ha edzőterembe tudtok menni, a CrosFit változatossága nagyon bejön majd neki. De ha nincs erre mód, akkor irány a park. Egy fára felszerelt TRX, vagy néhány kisebb csuklóra, bokára csatolható súly, egy ugrókötél már komplett edzésprogramra is elég.

2. Tánc

A dinamikus társastáncok, vagy a fitnesz tánc bármelyik műfaja örömteli közös program lehet. Kapcsoljatok be egy YouTube videót, de akár még ki is öltözhettek. Lábra lépni elsőre szabad, de nem kötelező, nevetni viszont muszáj!

3. Futás

Válassz hozzá helyszínt a természetben, és ha az időjárás engedi, lazításként a végén sétálhattok az erdőben. Egy pólócsere után pedig akár az erdőszéli büfé padján az ebéd is megoldható. Mindig jó élmény egy pár órás, de komplett közös program.

4. Harcművészet

Ehhez mindenképpen szükségetek lesz egy edzőre, de szerencsére már magánóra keretében is megoldható, hogy kipróbáljátok valamelyik irányzatot. A harcművészetek legnagyobb izgalma, hogy test mellett hangsúlyt fektet az elme és a lélek épségére is.

5. Sziklamászás

Mászófalas termekben kipróbálhatjátok, majd gyönyörű helyszíneken, teljesen kezdő szinten folytathatjátok a felfedezést. A Bikának mindig izgalmas a saját határainak felfedezése, kezdj bele vele a kalandba.

(via thetalko)

Ez is érdekelhet trambulinedzés nők Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top