nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen edzésre ne vidd a Bikát

5 sport, amit egy Bika ki nem állhat

Itt a jó idő, Bika jegyű barátodat elhívnád egy jó átmozgató… mire is? Ezekre semmiképp, mert a kedvedért talán végigszenvedi, aztán egy darabig kerülni fog.

Május 20-ig még tart a Bika hava, és nagyon jól tudod, hogy neki milyen jól esik, ha személyre szabottan ünnepled. Imád enni, inni, de már annyiszor adtál neki ajándékba valamit, ami ezzel kapcsolatos. Most inkább egy közös testmozgással próbálkoznál, ami szuper dolog – ha tudod, mire vágyik. Ezekre nem, szóval ha eddig valamelyik tervben volt, maradj a jól bevált ajándékötleteknél.

trambulinedzés nők

Fotó: Unsplash

1. Hagyományos jóga

A türelmetlen, törtető Bika jobban szereti a mozgalmas edzésformákat, ahol történik valami, és ami után egyből úgy érzi, a teste is változott. A hagyományos jóga is megdolgozza a nem használt izmokat, de a lassú mozgások, sokáig kitartott pózok és az összpontosítás nem a Bikának való.

2. Pilates

Divatos és kiváló testmozgás, de ha a Bika és a nagymamád közül kell választani, inkább vidd el a sportos nagyit. Akárcsak az autentikus jóga, amin egyrészt a Pilates alapul, a Bikának nem lesz élete élménye.

3. Spinning

Szeret bringázni, mi baj lehet egy esős napra b-tervként egy erős spinning órából? Minden. Nem is versengés igazából, nem is biciklizés, és ha már vele szeretnél lenni, akkor ne egy edző ordibáljon másik tíz ember lihegése és hangos zene közepette, hanem tényleg legyetek együtt.

4. Balett

Izmosnak és hajlékonynak lenni jó. Jó, hogy egyre többen kezdenek balettozni felnőttként is. És még az is lehet, hogy a Bika valaha megjegyezte, hogy milyen szépek a balett-táncosok… de ettől még ez nem neki való: totál unalmasnak találná.

5. Trambulin

Lehet akármilyen jó fej az edző, ha pedig ugráló terembe viszed, akármilyen profi a hely. A mozgásforma ugyanaz, a tér ugyanaz – pár ugrás után a büféről fog érdeklődni.

Kérd ki a véleményét, mielőtt bármit megvennél, de egy kávézós sétának a parkban mindig örülni fog.

(via thetalko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top