nlc.hu
Horoszkóp

A könyvespolcod stílusa elárulja a csillagjegyedet

Találd ki, melyik csillagjegyé ez a könyvespolc!

Az e-könyvek egyszerűbbé tették az olvasást utazás közben, de a sok károgónak nem lett igaza. A papír könyvek népszerűségét nem söpörte el.

Könyvesboltba menni, könyvtárba járni, és beszippantani egy új könyv illatát, napjainkban is ugyanolyan élvezet sokak számára. A könyvimádók többsége saját könyvtárszobáról álmodozik. De amíg erre nincs lehetőség, a könyvespolc tükrözi az ízlésüket és a személyiségüket.

könyveket lapoző nő

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Növények és elegancia
A harmóniára törekvő Mérleg elegáns, stílusos könyvespolca szinte képzőművészeti alkotás. Tele van szépséges tárgyakkal, iparművészeti alkotásokkal, és burjánzó szobanövényekkel.  

Skorpió (október 23. – november 21.)

Sötét és rejtélyes
Misztikus jelleme mindenképp megmutatkozik sötét színű könyvespolcában. Természetes mahagóni, vagy feketére és sötétkékre pácolt fa. A polc mögé néha különleges tapétát tesz, izgalmas mintázattal.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Bohó és művészi
Ha egy létra helyettesíti a könyvespolcot, biztosan Nyilas tartja rajta a könyveit. Művészi káosz uralkodik a lakásában, és ha épp hazaesik egy utazásról karácsonykor, a létrát izzósorral is feldíszítheti.

Bak (december 22. – január 19.)

Klasszikus stílus és irodalom
Mindenben a tradíciók számítanak neki, könyvespolca is ennek megfelelően klasszikusan elegáns. Néhány kedvenc darab külön állványon, borítóval a látogató fele mutatja gazdája ízlését.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Színes és extrém
Erőteljes színek jellemzik a könyvespolcát, amiket néha színek szerint rendez a Vízöntő. Szereti kedvenc tárgyaival kifejezni magát, az ikonikus könyvek figyelemfelkeltő helyen vannak a polcon. A polc fölött neonfelirat hirdeti, ami épp a jelszava.

Halak (február 19. – március 20.)

Romantikus világítás
Finom lelkű és álmodozó, de ez nem csupán a gyűjteményből derül ki. A könyvespolca egy külön világ, váza, pár nipp és kecses ledsor teszi sajátossá a házi könyvtár hangulatát.

(via spruce)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top