nlc.hu
Horoszkóp

Kutyahoroszkóp a kedvencednek

Ünnepled a kutyád szülinapját? Ismerd meg a horoszkópját is!

A mindennapos jutalomfalatok mellett igazán élvezik a kutyusok, ha megünnepled a születésnapját. Tudják, hogy valami nagy dolog történik, aminek ő van a középpontjában.

Az állatok személyiségét meghatározza a fajtájuk is. Az ismert kutyafajták esetén ezek a jegyek köztudottak, nem véletlen, hogy miért választ valaki őrző-védő kutyát maga mellé, vagy békés ölebet. Természetesen a tanult viselkedés is befolyásolja a kedvenced tulajdonságait, de a születési dátuma is annyira számít, mint nálunk, embereknél.

kutyák születésnapja

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Önfejű és energikus, ami játékossággal párosul. Nehezen fegyelmezhető, így őt mindenképp érdemes kutyaiskolába vinni. Nemcsak jó modort tanul, de a ti kötődésetek is egy magasabb szintre lép a közös munka során.

Bika (április 20. – május 20.)

Imádják a kényeztetést, a simogatást, szépségszalont – és a finom falatokat. Bika kedvenceddel keres közös mozgást, mert őkelme hízásra hajlamos, te pedig extraként kapod vele együtt az edzést.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A legvidámabb kutya, idős korában is ő lesz a te kis bohócod. Hatalmas mozgásigénye van, így számíts rá, vele nem bliccelheted el az óriási sétákat, kirándulásokat. Próbálj meg minél kevesebb időt távol tölteni tőle, nem bírja.

Rák (június 22. – július 22.)

Az egyik legbékésebb csillagjegyű kutyus, aki imádja az otthonát, kétlábú családját és a gyerekeket. Legyen jól elkülöníthető saját kuckója, ahol ne zargasd. Add meg neki a saját időt, a többiben úgyis értetek él.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Vezéregyéniség, akivel nagyon sokat kell dolgoznod, ha tiszteletre vágysz tőle. Nagyon sok tanulásra, tréningre van szükségetek együtt, neki pedig rengeteg dicséretre. Versenyre is hordhatod, egyszerűen imád a figyelem középpontjában lenni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Fegyelmezett, nagyon figyelmes kutyák. Közülük kerülnek ki a legjobb munkakutyák, így nagyon jót tesz neki a képzés. Mindig legyen közös időtök, ahol csak veled gyakorol egy betanult feladatot. Éreznie kell, hogy szükséged van rá.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A legérzékenyebb lelkű kutya-csillagjegy, akit semmiképp ne szidj meg! Nagyon rossz néven veszi a kiabálást, veszekedést. Szüksége van a sok szeretgetésre, és a harmonikus környezetre is.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Bátor, nagyon könnyen tanul, és kihívásként éli meg a tanulást. Nagyon jó mentőkutya lehet belőle. Az ösztönei nagyon erőteljesek, így különösen figyelj rá a tüzelési időszakban.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Játékos, nagyon barátságos jószág. Figyelni kell rá, mert sajnos annyira közvetlen, hogy a rossz szándékkal közeledők magukkal csalhatják. Szeret elkalandozni, mozgásigénye nagyon nagy.

Bak (december 22. – január 19.)

Hűséges, szófogadó és nagyon megbízható társad lesz. Szükséges, hogy legyen feladata, ami miatt fontosnak érzi magát. Ha úgy látod, kicsit mélabús, vezess be több játékot és szeretgetést a mindennapokba.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ő lesz az, aki a legjobban kilóg a fajtatársai közül. Csak akkor válaszd őt, ha van időd és türelmed megvívni az ego-harcot egy különccel, aki cserébe életed végéig a társad és támaszod lesz. 

Halak (február 19. – március 20.)

Érzelmes, bújós, szeretgetni való kutyusok. Gyógyír a bajban, terápiás kutyaként is ő válik be a legjobban. Hatalmas szeretetigénye van, ha nem kapja meg, bele is betegedhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top