nlc.hu
Horoszkóp

Lélekállatok a csillagjegyek szerint

Ismerd meg a lélekállatodat a csillagjegyed szerint!

Most kiderül, hogy milyen állat kapcsolódik össze a lelkeddel és szegődött melléd segítőül az úton a csillagjegyed szerint.

A lélekállat kifejezést már biztos hallottad, de tudod azt is, mit jelent? A lélekállatod segít az úton, bölcsességével, tudásával támogat az élet viharaiban. Szimbólum, ami védelmezőként, segítőként jelenik meg, a lelked egy darabja, akinél mindig vigaszt találsz. A lélekállatod az a spirituális vezetőd, aki születésed óta veled van, minden csillagjegynél más formát öltve.

Kos – gepárd

Ki a Kos lélekállata?

A Kos lélekállata a gepárd (Kép: Unsplash)

Ahogy a gepárd, úgy a Kos is tele van energiával, és szabadon szárnyaló szellemiséggel. A céljain tartja a szemét, épp mint a gepárd a zsákmányán, és kitartóan dolgozik a sikerekért, mindent megtesz, hogy elérje, amit szeretne.

Bika – medve

Ki a Bika lélekállata?

A Bika csillagjegy lélekállata a medve (Kép: Unsplash)

A medve biztonságot és erőt sugároz, ami a Bika életének fő mozgatórugói is. A Bika csillagjegyű ember mindig erős alapra építkezik, kiáll azért, amiben hisz. A medve a védelem szimbóluma, ha pedig a Bika kerül olyan helyzetbe, hogy veszély fenyegeti a szeretteit, biztos lehetsz benne, hogy mindent megtesz, hogy vigyázzon rájuk.

Ikrek – delfin

Ki az Ikrek lélekállata?

Az Ikrek lélekállata a delfin (Kép: Unsplash)

Az Ikrek csillagjegy játékossága és kíváncsisága mögött magas intelligencia húzódik meg, épp úgy, mint a delfineknél. Mindketten ellenállhatatlan vágyat éreznek a világ felfedezésére, az örömteli létezésre és emlékezetes kalandozásra.

Rák – nyúl

Ki a te lélekállatod?

A Rák csillagjegy lélekállata a nyúl (Kép: Unsplash)

Szó sincs arról, hogy a Rák csillagjegyű ember gyáva lenne, mint a nyúl, inkább csak hasonlóképpen képes visszahúzódó és bizalmatlan lenni a környezetével. Közben pedig okos és kreatív, mindamellett, hogy a félelmeit legyőzve mindennap felülkerekedik a saját korlátain.

Oroszlán – sárkány

Melyik a te lélekállatod?

A sárkány az Oroszlán lélekállata (Kép: Unsplash)

Milyen más állat is lehetne az Oroszlán mellett, mint a méltóságteljes, félelmetes sárkány? Az Oroszlán a sárkány erejével minden harcot megvív, ami fontos számára, nem riad vissza semmitől. Vezetőnek született a karrierjében és a magánéletében egyaránt, és ha elfogadja a sárkányt a lélekállatának, akkor az akaratát méltósággal és nemesen képes végrehajtani.

Szűz – róka

Melyik csilalgjegy lélekállata a róka?

A róka a Szűz csillagjegy lélekállata

Lehet, hogy a róka kicsi állat, de annál okosabb és gyorsabb, így aztán nem lesz könnyű préda belőle. A Szűz csillagjegyű ember is mentálisan erős, intelligens és rugalmas, így nem döntik le a lábáról a váratlan nehézségek sem. Gyorsan kapcsol, hamar reagál a Szűz, akár a róka, aki bölcsességével a háttérből segíti ezt a csillagjegyet.

Mérleg – hattyú

A hattyú melyik csillagjegy lélekállata?

A hattyú a Mérleg lélekállata (Kép: Unsplash)

A hattyú elegáns és kecses, épp mint a Mérleg, aki a szépség, lágyság és egyensúly csillagjegye. A Mérleg akkor a legboldogabb, ha rátalál a belső spiritualitására, békéjére, hogy mint egy hattyú, méltósággal és tisztán ússzon tova a csendes tavon.

Skorpió – főnix

Ki a lélekállatod a csillagjegyed szerint?

A főnix a Skorpió csillagjegy lélekállata (Kép: Getty Images)

A főnix tökéletesen szimbolizálja a Skorpió két énjét, melyekből kifelé azt a részét mutatja, amely védekezik a valós és képzelt támadások ellen, míg a belső énje sokkal gyengédebb és nyitottabb jellemzőket mutat. Ahhoz, hogy a Skorpió kimutassa a sérülékenységét, komoly átváltozást kell végeznie, éppúgy, mint a főnixnek, amikor újraéled hamvaiból.

via

Mit álmodtál? Megfejtjük!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top