nlc.hu
Horoszkóp

Problémamegoldó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek zseniális problémamegoldók

Íme a zodiákus született problémamegoldói, akik számára vonzó kihívás, ha meg kell oldaniuk egy elakadást...

Ha problémával találod szembe magad, amivel önállóan nem boldogulsz, a most következő csillagjegy szülötteihez egészen nyugodtan fordulhatsz…

Skorpió

Bár a Skorpiók meglehetősen rámenősek és irányítók tudnak lenni, a munkájukat rendszerint kiválóan végzik, attól függetlenül, hogy mi a feladat. Abban az esetben viszont, ha ez a bizonyos feladat a problémamegoldás, különösképp brillíroznak és még élvezik is a helyzetet. A problémákat általában kísérletezés, próbálgatás útján, a lehetőségek és az eredmények alapos elemzésével oldják meg. Amikor pedig sikerrel járnak, elvárják az elismerést és a dicséretet.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei azt szeretik, ha minden az ő terveik szerint történik és kivételes rálátásuk van a dolgok működésére. Az elméleti és a gyakorlati, mechanikus problémák megoldásához egyaránt egészen nagyszerű érzékük van. Akár tehát magánéleti válsággal küzdesz, amiből nem látod a kiutat, akár a számítógéped romlott el, az Ikrekhez bátran fordulhatsz tanácsért, segítségért. Készséggel, örömmel és lenyűgözően gyorsan fog előállni a legoptimálisabb megoldással.

Problémamegoldás

Fotó: Getty Images

Rák

A Rákok azt szeretik,ha körülöttük mindenki boldog, épp ezért gyorsan és helyesen ismerik fel a problémákat. Végtelenül figyelmesek, kiválóan tudnak hallgatni is, ám mindeközben ráéreznek a lényegre és legyen szó bármiféle problémáról, olyan javaslattal állnak elő, mely a legrövidebb és legegyszerűbb  úton visz el a megoldáshoz. Mindezért pedig ráadásul semmiféle hálálkodást vagy viszonzást nem várnak cserébe, sőt, az ilyesmi inkább zavarba hozza őket.

Mérleg

A Mérleg jegy szülöttei a problémákra alapvetően nem is problémaként, sokkal inkább feladatként tekintenek. Türelmesek, elszántak és elkötelezettek abban, hogy helyesen cselekedjenek. Amikor meg kell oldaniuk valamit, általában többféle tervvel is előrukkolnak, majd a minden szempontból legmegfelelőbbnek tűnőt valósítják meg, mégpedig többnyire igen eredményesen. Mivel nagyon segítőkészek és együttérzők, ezért mások problémáinak kezelésében is szívesen kamatoztatják képességeiket.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top