nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán karrierjét támogatja a hold

Az újhold 3 csillagjegynek segít elérni a céljait

A holdfázisok különböző hatással vannak az életünkre, egyes csillagjegyek pedig érzékenyebbek a hold változásaira.

A különböző holdfázisoknak általános hatásai vannak a természetre, az emberre. Fizikailag is érezheted a hold változásait, de a hangulatodra, mentális állapotodra is kihat. A víz jegyek, a Rák, a Skorpió és a Halak különösen megérzi a holdciklust, főleg, ha elkezd odafigyelni a hold állására, és közben önmagára.

Az újhold mindig az újrakezdés, a kezdetek és a változtatás rezgéseit hozza magával. Ilyenkor írj listát, tervezd meg, mit és hogyan szeretnél módosítani az életedben. Alkalmas idő új vállalkozásba kezdeni, vagy rendbe tenni a párkapcsolatot. A május 11-i újhold három csillagjegynek most erősen hat az életére.

buli újholdkor

Fotó: Unsplash

Bika: ne foglalkozz a vészmadarakkal

A hold és a nap most olyan erőteljes energiát közvetít számodra, amit nem hagyhatsz ki. Ha motoszkálnak a fejedben elképzelések, akkor most vesd őket papírra, kezdj el azon gondolkodni, hogy válthatod valóra azokat. Ha már benne vagy a vágyaid teljesítésében, most a hátráltatókat, a károgókat is lepattinthatod. Ne foglalkozz velük, összpontosíts magadra. Maradj gyakorlatias, de merj kilépni a komfortzónádból. Meglátod, a kockázat nyereséget hoz.

Oroszlán: hallgass a megérzéseidre

Szenvedélyed a munkád, szeretnél maradandó nyomot hagyni magad után. Eddig is jó voltál abban, ami csinálsz, de most kivételes lehetőséget hoz az élet. Nyugodtan vágj bele, ha új területen, vagy új helyen kínálnak munkát. Nagy falatnak tűnik, de képes vagy megbirkózni vele! Lehet, hogy több lehetőség is adódik most, hallgass az ösztöneidre. Kérj időt, hagyd, hogy a megérzések vezessenek, és a legjobbat fogod választani.

Skorpió: tedd rendbe a kapcsolataidat 

Az emberi kapcsolataidra és a szerelmi életedre van most nagyon erős hatással az újhold. Változtatnod kell a hozzáállásodon, de ezt érzed már egy ideje. Most tedd meg az első lépéseket, megvan hozzá a kellő támogatás. Vedd végig, kikkel kell mély és őszinte beszélgetésbe kezdeni. A szerelmed, vagy barátok is sorra kerülhetnek. Tisztázd a határokat, mondd el az elvárásaidat, és kérd ezt tőlük is. Boldogabb leszel, ha nincs zavar az emberi kapcsolatok terén.

(via bustle)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top