nlc.hu
Horoszkóp

A Skorpió online is túl válogatós

Így ismerkedj az interneten 3 csillagjeggyel!

Eddig úgy gondoltad, csakis akkor sikerülhet az első randi, ha szemtől szemben látod a másikat, érzed az illatát, és ha akarod, meg is érintheted. A sikeres online randik felülírják az elképzeléseidet.

Egyre több ismerős párról derül ki, hogy társkereső felületeken ismerkedtek meg. Némelyikük az esküvőre, vagy egyenesen az első gyermek érkezésére készül. Persze nem mindenki ilyen szerencsés, és sokszor azon is múlik, hogy mennyire tudsz belelazulni a helyzetbe. Tényleg nem való mindenkinek a virtuális szerelmi világ, de ha mégis itt találod meg az igazit, te is azok táborát erősíted, akik vallják: próba, szerencse!

nő laptoppal

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az online társkeresés mesterével lesz dolgod a Mérleg személyében. Imád randevúzni és flörtölni is. Ne lepődj meg, ha a megbeszélt időpont előtt izgalmas üzeneteket küld, és ha jóval a találka után sem tud leállni. Ő maga az egyensúly jelképe, hidd el, remekül tud lavírozni több partner között is – azaz ne éld bele magad elsőre, bármennyire érezni a virtuális kémiát. Sokszor csak arra használja a felületet, hogy legyezzék a hiúságát,és hajlamos eltűnni pár beszélgetés után. Szerelemre vágyik, de belül bizonytalan. Küzdj meg érte, ha érzed, több van kettőtökben.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szereti titokzatosra venni a figurát, valahol a halálos és szexi között. Imádja lenyűgözni és meghökkenteni a párkeresőket, egyesek nem is állnak meg elmerengeni a profilján, mert egyből az jön le: az illető túl sok nekik. Hangosan hirdeti, hogy elsősorban a szexért van ott, közben érzékeny víz jegyként természetesen ő is a szerelemre hajt. Válogatós, de ha az első randi után többet szeretne, valószínűleg megtalálta benned a lelki társat. Vigyázz, mert számára elég sok lelki társ fér egy életbe.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ha rengeteg közhelyes tengerparti fotót találsz a profilban, valószínűleg egy Nyilassal van dolgod. Viszont ő nem lenyűgözni akar velük – na jó, azt is –, hanem valójában élete az utazás, a kaland. Kicsit beképzelt és menőző alaknak tűnhet elsőre. Aztán meglepődsz, valójában egy nagyon intelligens, világlátott személlyel van dolgod, akivel bármiről tudsz beszélgetni. Képes elköteleződni, de arra nagyon ügyelj vele kapcsolatban, hogy a legfontosabb a személyes tere, szabadsága, amit a másiknak is megad. Ha megtalálod az egyensúlyt, és közben még rajongani is tudsz érte: gyönyörű, kalandos kapcsolat vár rád.

(via allure)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top