nlc.hu
Horoszkóp

Így viselkedik a Bika pasi, ha többet akar

Tudd meg, hogy a Bika férfi valóban odavan-e érted! 

A randizás időszaka sok szempontból izgalmas. Ha az igazit keresed, és tetszik, akivel találkozhatsz, mielőbb tudni szeretnéd: ő is komolyan gondolja?

A Bika pasikról van néhány közismert tény, ami megnehezíti, de meg is könnyítheti a kapcsolat kezdetét. Lehet bármilyen érdekes a fickó, érezhetitek magatokat nagyon jól: a kérdés mindig ott motoszkál benned. Vajon csak egy könnyű kaland vagy neki, kellemes időtöltés – vagy ő is hosszú távra tervez veled?
A Bika nagyon lassan adja át magát az érzelmeinek, viszont kitartóan küzd a vágyaiért. Ha többet szeretne tőled egy futó románcnál, ezekből a jelekből megtudod.

nő és férfi romantikus csókja

Fotó: Unsplash

1. Testbeszéde árulkodik

Bármilyen lassan meri felfedni az érzéseit, nem tud uralkodni a testbeszédén, ha odavan érted. Próbál a társaságodban higgadt és távolságtartó maradni, de nem bírja megállni, hogy néha megfogja a kezed, végigsimítson a válladon, és a testtartása is nyitottságról árulkodik. Ha úgy érzed, vissza kell fognia magát, hogy ne csókoljon meg azonnal, csak magadban mosolyodj… fölényben vagy.

2. Megjegyez rólad minden részletet

Még csak pár randi telt el, de mindig, mindenre emlékszik. Apró részletek, amikkel meglephet téged. Véletlenül elejted, hogy mikor mész ebédelni és hova, és ő megjelenik ott egy szál virággal. Nem fog rád akaszkodni, és nem is ijesztő ez a fajta figyelmesség, de érzed, itt többről van szó, mint véletlenről.

3. Hirtelen távolságtartó lesz

A Bika ilyenkor lassít. Megijed a saját érzelmeitől, és mivel biztonságkereső föld jegy, előbb tisztázni szeretné magában a helyzetet. Ne ijedj meg, ne legyél türelmetlen. Zavaró ez a csend, de nem veled van a baj. Ugyanilyen hirtelen fog felbukkanni, és egyre jobban megnyílik neked.

4. Mindenben támogat

Észre fogod venni, hogy milyen segítőkész és támogató. Hidd el, nem viselkedik így bárkivel! Mivel emlékszik mindenre veled kapcsolatban, tudja majd, mire van szükség. Segít a testvérednek a bútorszállításban, neked pedig olyasmiket elintézni, amit még soha senki nem tett meg. Ez a hozzáállás a Bikára jellemző a kapcsolat minden szakaszában, segíteni fog abban, hogy te is elérd az egyéni céljaidat.

5. Nem fél ellentmondani

Meglepő lehet a kapcsolat korai szakaszában, de a Bika nem konfliktuskerülő. Nyíltan kimondja, ha valami zavarja, ez eleinte furcsa lehet. A részéről arról szól: kedvel, és nem fél nyíltan ellent mondani, mert partnerként kezel. Gondolj bele, egy párkapcsolat során mennyire fontos az őszinteség! A Bika nem játszmázik, kerek perec elmondja, mi bántja és mit szeretne. A párkapcsolat új arcát és új szintjét ismerheted meg vele.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top