nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a szerelem örökké tart

4 csillagjegy páros, akik együtt öregszenek meg

A legtöbbünk vágyai közt első helyen szerepel megtalálni az igazit. De a hab a tortán mégiscsak az, ha olyan erős kötelék alakul ki, ami életünk végéig tart.

Egyes csillagjegyek szerencsésebb párost alkotnak. Személyiségük kiegészíti a másikét, és a legnehezebb problémát is meg tudják oldani anélkül, hogy az ártson a kapcsolatnak. Őszinteség, kommunikáció, közös célok – ez csak néhány a szükséges kellékek közül. Ha nem ezek közé a párosok közé tartoztok, akkor se keseredj el.
Mindenkinek meg kell dolgozni a kapcsolatért, és ha mindketten akarjátok, a ti szerelmetek is örökké tart.

szerelmes idős pár

Fotó: Unsplash

Oroszlán és Nyilas

Kettőtök közti kapcsolat tele van szenvedéllyel, élettel és izgalommal. Mindketten optimisták vagytok és forró vérűek, a szerelmetek hosszú évek után is olyan, mintha csak tegnap jöttetek volna össze. Nyilasként erős vagy és kalandvágyó, te pedig Oroszlánként semmi rossznak nem vagy elrontója.
Mivel képesek vagytok nevetve szembeszállni a problémákkal, és megadjátok egymásnak a szükséges szabadságot, senki mással nem akarjátok ezt a vidám életet, csakis egymással.

Skorpió és Rák

Mindketten rendkívül érzékeny víz jegyek vagytok, de míg Skorpió, te nagyon nehezen nyílsz meg, és sokáig rejtegeted az érzelmeidet, a Ráknak egyáltalán nem esik nehezére őszinte érzelmi életet élnie. Rákként mindig ott állsz majd a társad mögött, és türelmesen várod és támogatod, amíg megnyílik feléd. Képesek vagytok tökéletesen egymásra hangolódni, érzitek egymás szükségleteit és vágyait. Ez a hatalmas szeretet idős napjaitokig összeköt.

Bika és Szűz

Egymásban meglelitek azt a biztonságot és kényelmet, amit mindketten kerestek az életben. Szeretitek a rendszert, a rendet, ami a kapcsolatra és a céljaitokra, életetek menetére is nagyon jó hatással van. Mindketten szeretitek, ha az irányítás nálatok van, így remekül fel tudjátok osztani a teendőket, és vállt vállnak vetve megoldjátok a problémákat. Ha gondotok van egymással, higgadtan, okosan megbeszélitek. Ha netán valami közétek állna,  mindig visszataláltok egymáshoz.

szerelmes idős pár kirándul

Fotó: Unsplash

Vízöntő és Ikrek

Mély, szenvedélyes beszélgetések, élénk képzelet jellemzi a kapcsolatotokat. Vízöntőként imádsz beszélni, Ikrek párod eddig a kommunikáció mestere. Soha nem unatkoztok egymás mellett, és minden problémát képesek lesztek megbeszélni, ami felmerül. A bizalom kettőtök közt soha nem rendül meg, életetek, múltatok minden apró részletét felfeditek egymás előtt. Az unalom mindkettők ősellensége, de ebben a kapcsolatban soha nem kerül rá sor, hogy egymásra untok.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top