nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegynek foglalkoznia kell az egészségével

Figyelj jobban az egészségedre, ha Ikrek, Nyilas vagy Bak a csillagjegyed

Ha éppen semmi komoly baj nincsen, hajlamosak vagyunk halogatni a kötelező vizsgálatokat, vagy éppen az egészséges életmódért tett lépéseket.

Te is ismered az érzést, amikor húzod-halasztod a tervezett futást, vagy a hónapok óta tologatod az újonnan vásárolt sportholmit. Amikor csak egy kicsit fáj a fogad, és bízol benne, hogy hamarosan elmúlik: magától. Pedig az egészségedre oda kell figyelni, és ha tudod, hogy változásra van szükséged, csak az első lépések megtétele a nehéz.

nő egészségeset főz

Fotó: Unsplash

Ikrek: ne halogasd a szűréseket

Szereted könnyedén venni a dolgokat, és legtöbbször igazad van. Az emberekkel szinte egyből megtalálod a közös hangot, és új, nehéz helyzetekben is pillanatok alatt felszabadultan viselkedsz. Teljesen igazad van abban, hogy egyszerűbb és jobb pozitívan nézni az életet, mindenben keresni a jót. De az egészséged nem játék, ebben az egyben ne hessegesd el a kellemetlen gondolatokat! Nézz szembe a félelmeiddel, és vedd végig a halogatott szűrővizsgálatokat. Hidd el, nyugodtabb leszel utána.

Nyilas: figyelj az örökletes betegségekre

Az életet kalandként fogod fel, és így is éled meg. Persze, nem kell ragaszkodni tárgyakhoz, helyekhez, és a legtöbb emberhez sem. Viszont vannak olyan kivételek, amikkel neked is törődni kell! A legjobb barátaid és a legközelebbi rokonaid ilyen kivételek. Ezúttal a szüleid egészsége az, amire neked kell odafigyelni: vedd komolyan a panaszaikat. Téged is érint, hiszen sok betegségre való hajlam öröklődik, és ha tudatosan készülsz rá, odafigyelsz magadra, elkerülheted. 

Vízöntő: változtass az életmódodon

Sokkal fontosabb dolgok foglalják le a gondolataidat, mint a saját egészséged, vagy a megfelelő étkezés. Természetesen a világ sorsa nem kis jelentőségű, és az sem, amit ennek javítása érdekében teszel. De abba gondolj bele, ha a gyógyuláshoz kell az energia, a céljaiddal is kevésbé tudsz foglalkozni. Kezdd a táplálkozással, amire soha nem fordítottál hangsúlyt, és a párodat is vond bele. Együtt könnyebben megy majd, és mindketten gyorsan tapasztaljátok majd az előnyöket.

(via pinkvilla)

Ez is érdekelhet tengerpart biciklissel szörfösökkel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top