nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán mindig motiválja a barátait

Ez a 3 csillagjegy a legjobbat hozza ki a barátaiból

Számodra mit jelent a barátság? A támogatáson, szereteten túl az is fontos, hogy inspiráljuk a másikat.

A felnőttkorban is tartó barátságok átalakulnak. Elfogadjuk, ha a másik több időt tölt a párjával, családjával, és nem tud az éjszaka közepén rohanni, ha szükség van rá. Nagyon fontos, hogy meghallgassuk tőle a kritikát is, és ne sértődjünk meg, hiszen ez segíti a fejlődést. A jó barát ösztönöz, és meglátja a hibáinkat is, amin soha nem késő változtatni.

barátnők

Fotó: Unsplash

Oroszlán: mindig pozitív

Optimista vagy, aki mindig meglátja a környezetében élő személyekben a jót. A legközelibb barátaidat kiválóan ismered, és pontosan tudod, mikor és hogyan kell őket lelkesíteni. A legnehezebb helyzetben is van számukra egy jó mondatod, amivel helyrebillen a lelki egyensúly. Viszont túlságosan szeretsz a központban lenni, így arra figyelj, adj teret a barátaidnak is.

Skorpió: tökéletes terapeuta

Nagyon nehezen nyílsz meg, a barátoknak és a társadnak is. Emellett rendkívül empatikus vagy, és érzelmi kérdésekben remek meglátásaid vannak. Ezért a legközelibb barátaid folyamatosan lelkiznek veled, szinte terápiás hatással vagy rájuk. Nem ítélkezel, és kiváló tanácsokat adsz. Hűséges barát vagy, de idővel te is mutass az érzéseidből: így nagyobb lesz a bizalom, és neked is segít a problémák feldolgozásában.

Halak: bármikor fogad

Odaadó vagy minden emberi kapcsolatodban. Együtt sírsz, együtt nevetsz a barátaiddal, még a gyermekeid sem hátráltatnak abban, hogy lehetetlen időpontokban is a szívbéli barátaid rendelkezésére állj. Mindig menedéket nyújt az otthonod a szakítás utáni, vagy bármilyen szívfájdalomban szenvedőknek. Erőt nyernek tőled és szárnyra kapnak a barátaid. Figyelj közben magadra: a saját igényeid, a párod, családod élete ne kerüljenek háttérbe.

(via purewow)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top