nlc.hu
Horoszkóp

A Baké az állatöv legidősebb lelke

Ők a csillagjegyek között az öreg lelkek

Jól érzed magad egyedül, fütyülsz mások véleményére, és meglepő bölcsességgel állsz az élethez? Minden bizonnyal egy öreg lélek lakik benned!

Az éveid száma nem fedi fel, valójában mennyi idős vagy. Természetesen az, hogy hány évesnek érzed magad, függhet a fizikai és mentális állapottól. De amikor a semmiből jönnek bölcs gondolatok, és te magad is meglepődsz önnön érettségeden, valószínűleg egy idős lélek áll a háttérben.
A keleti filozófiák nagy része hisz a reinkarnációban, a lélek újjászületésében. Ezek a csillagjegyek már sokszor jártak itt a földön. Ne lepődj meg, ha közéjük tartozol, és időnként furcsa dolgok történnek veled.

idős indiai nő

Fotó: Unsplash

1. Rák (június 21. – július 22.)

Sok-sok életen át tapasztaltad már meg a földi létet. Idős lélek vagy, de szívedben örökké fiatal maradsz. Bölcs tanácsaid, tapasztalataid sokaknak segítenek jelenlegi életedben. Hagyd, hogy néha neked is segítsenek, téged is támogassanak!

2. Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg jegyében születettek mind öreg lelkek, aki rengeteget tanultak az újjászületéseik során. Neked most az a feladatot, hogy ebben az életben magadra találj, és képes legyél az önfeledt boldogságra.

3. Bak (december 22. – január 19.)

Az állatöv legidősebb jegye a tiéd. Számtalan nehézségen mentél keresztül az életek során, nagyon sok küzdelem és tanulság van a hátad mögött. Mostani inkarnációdban az a feladatot, hogy megtanulj pihenni, elengedni. 

+1 – Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Te vagy a csillagjegyek nagy rejtélye, ha lelked koráról van szó. Úgy tűnik, a tapasztalataidat sok életen át szerezted, de a korod megfejthetetlen. Engedd el, hogy megtudd, milyen idős a lelked, találd meg egyszerűen a boldogságot ebben az életben is.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top