nlc.hu
Horoszkóp

A Halak az álmaiban is a múltba kapaszkodik

3 csillagjegy, aki nem képes elengedni a múltat

Minden történésnek oka és helye van az életedben. Szakítás után, vagy egy szeretett személy elvesztése után sem áll meg az élet. Gyászolni kell, majd továbblépni.

Természetesen a továbblépés a veszteségek után egyáltalán nem jelent érzéketlenséget. Amit elvesztettél, arra szeretettel gondolhatsz akkor is, ha már képes vagy újra mosolyogni és élni az életed. Aki nem képes feldolgozni ezt az érzést, annak sérülhetnek az emberi kapcsolatai és a személyisége is.

lány madarak grafika házfalon

Fotó: Unsplash

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Büszkén hirdeted, hogy végtelenül hűséges típus vagy: akár szerelemről, családról, vagy kedves háziállatodról van szó. Valóban fontos tulajdonság, de esetedben a túlzott ragaszkodás az életed kárára mehet. Amikor véget ér egy kapcsolatod, vagy elveszíted egy szerettedet, hosszasan gyászolsz. Természetes folyamat, de te nem vagy képes lezárni a múltat. A régi emlékeid – jók, rosszak is – olyannyira élénken élnek benned, hogy nem tudsz tovább lépni, amikor eljön az idő.

Halak (február 19. – március 20.)

Minden szeretett lény elvesztését a saját kudarcodként éled mg. A te álomvilágodban ott él mindenki örökké, boldogságban, békében. Egyszerűbb ezeket az álmokat dédelgetni, mint szembenézni a valósággal, ugyanakkor veszélyesebb! Elveszítheted a kapcsolatodat a való világgal, és azok az emberek, akik ott maradtak, egyre kevésbé érzik a gondoskodó, szerető lényedet. Pedig a legfontosabb számodra, hogy értük élj: ezt nem tudod megtenni az álmaidból!

Bika (április 20. – május 20.)

Mindened a biztonság, a megszokott dolgaid. Ragaszkodsz tárgyakhoz, emberekhez, szokásokhoz, helyekhez. A kiszámíthatóság adja meg az élethez a biztonságérzetet, és ha valami nem úgy alakul, teljesen kétségbe esel. Robotpilóta üzemmódban kiválóan működsz, de legbelül nagyon megrendülsz. Úgy tűnhet, túlléptél a múlt dolgain, mert elásod magadban: de nem dolgozod fel, és magaddal cipeled a feldolgozatlan terheket, és minden érzelmet, ami belülről emészteni fog.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top