nlc.hu
Horoszkóp

Ne öntsd rájuk a mérgedet, csúnyán visszavágnak

Ne bosszantsd fel ezt a 4 csillagjegyet, mert pórul jársz

Sajnos ha téged felbosszant valami, és nem tudod elrendezni magadban – valaki ártatlanul az áldozatává válhat.

Biztos ismered azt az érzést, amikor saját bosszúságod annyira feszít, hogy nem tudsz mit kezdeni vele. Ha nem vagy buddhista szerzetes, vagy egyszerűen rossz napod van, és nem tudod elengedni a haragot: ilyenkor sajnos az lehet a vége, hogy kitöltöd valakin. Vigyázz, mert ha ezeket a csillagjegyeket találod meg, te húzod a rövidebbet!

mérges nő

Fotó: Unsplash

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nagyon visszafogottan viselkedik, amikor rázúdítod a saját bajodat. Érzelemmentesen tűri, mert tisztában van vele, hogy ő semmi rosszat nem tett. Általában nem érdeklik őt mások problémái, szóval kivárja csendben, amíg lecsillapodsz. Majd jól kioszt, olyan szúrósan, hogy kétszer is megbánod, amiért őt pécézted ki.

Rák (június 22. – július 22.)

Ha őt találod meg egy rosszabb pillanatokban, nyugodt lehetsz, nem fog visszavágni. Viszont annyira érzékeny lélek, hogy azonnal eltörik nála a mécses, de akár a pánikrohamig sértheted őt, ha minden ok nélkül letromfolod. Készen állsz egy nagy adag lelkifurdalásra, és a Rák meg a barátai sértődött vagy megvető pillantásaira? Hajrá!

Bak (december 22. – január 19.)

Ráborítod a problémáidat? Semmi gond, nem felejted el, amit cserébe kapsz! Nem egyszerűen visszaszól, mint a Szűz, de olyat olvas a fejedre, hogy végül porszem méretűre mész össze. Pontosan tudja, hogy a saját bosszúságodat éled ki rajta, és emiatt gyengének, tehetetlennek tart. És persze eléri, hogy te is így legyél vele.

Kos (március 21. – április 19.)

Erre a konfliktusra akár jegyeket is árulhatnál. Ha egy Koson töltöd ki a mérgedet, hosszas szócsata követi az összecsapást. Nem fog meghátrálni, és válogatott sértéseket vág majd a fejedhez. Hosszas, parttalan vitára vesztegetitek egymás idejét, aminek a végén mindketten szörnyen érzitek magatokat.

(via higher)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top