nlc.hu
Horoszkóp

A Mérlegnek bátorítás kell a szerelemhez

Ennek a 3 csillagjegynek a barátok segítenek párt találni

Tudod, hogy mit vársz a szerelemtől? Néha a barátaid jobban tudják, mire lenne szükséged, mint te magad. Fogadd el a segítséget, jót akarnak neked.

Több sikertelen próbálkozás után az önbizalmad könnyen a padlóra kerül. Az álmaidban egyre tökéletesebb a nagy ő, viszont magadat egyre kevésbé érzed elég jónak hozzá. Lassan nem tudod, mit szeretnél, mi lenne jó – ilyenkor ideje eltávolodni a párkereséstől. Engedd el magad, érezd jól a barátaiddal, családoddal. És ha tudod, hogy mindenben számíthatsz rájuk, hagyd, hogy a társkeresésbe is beavatkozzanak egy kicsit…

kerti parti ismerkedés

Fotó: Unsplash

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Kos: hagyd, hogy segítsenek

Csúnyán végződött az előző kapcsolatod, pedig a végén a barátaid is segítettek, hogy rendbe hozzák dolgaitokat. Szuper barátaid vannak, nem álltak egyikőtök pártjára sem! Egy dolog érdekelte őket: hogy boldog legyél, mégpedig úgy, ahogy neked jó. Hagyd most is, hogy kitalálják helyetted, mi legyen a következő lépés. Vigasztalnak, amíg szükséges, majd elvisznek ide-oda, szórakozni. Amikor pedig feltűnik valaki, aki számításba jöhet… eltűnnek, és drukkolnak neked.

Ikrek: várj a megfelelő személyre

Bízz a barátaidban, amikor nem hagyják, hogy egyik kapcsolatból a másikba szaladj. Tisztában vannak vele, hogy a társaság, a pezsgés, és a randik az életed értelme. De azzal is, hogy előbb fel kell dolgozni a veszteséget, mielőtt belevágsz egy újabb kapcsolatba. És az ne csak egy pótlék legyen, hanem igazi szerelem! Bulizz, szórakozz velük, és közben nézz magadba. Ők is tudják, és neked is el kell fogadni: amíg nem vagy belül rendben, a következő kapcsolatodban sem leszel elég erős.

Mérleg: csak egy kis bátorítás kell

Neked most biztatásra van szükséged és bátorságra. Ott van egy karnyújtásnyira, akire vársz, csak kapcsolódnotok kell! Az is lehet, hogy valamiért távolságtartó veled, vagy csak nem veszed észre a jeleket. Higgy azoknak, akik kívülről látják a helyzetet. A barátaid nagyon szeretnék, hogy végre olyan boldog legyél, amit megérdemelsz. Kezdeményezz, még ha nehezedre esik is, hálát fogsz adni magadnak és a barátoknak is.

(via yourtango)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top