nlc.hu
Horoszkóp

Lásd az aurákat, tudj többet az emberekről

Láttál már aurát? Most megtanulhatod!

Véletlen helyzetekben egyszer-egyszer láthatod az emberek auráját, ami meghatározó élmény. De ez az észlelés tudatosan is megtanulható.

Az aura egy energiaburok, ami mindig ott van körülötted. Tojás formában, de folyton változó színben és méretben. Néha tudattalanul érzékeled valakinek az auráját, amikor megdicséred, milyen sugárzóan néz ki, vagy ha magadban megjegyzed, milyen színtelennek, vagy elesettnek tűnik egy ismerősöd. Ilyenkor valójában az energiáját észleled, nem pedig a tőle kapott információ alapján ítéled meg az állapotát.

spirituális nő füsttel

Fotó: Unsplash

Az észlelés tanulható

Vannak, akik úgy születnek, hogy látják mások auráját. Egyesek csupán érzik ezt az 1-1,5 méteres energiaréteget, ami másokat körülvesz. És akik magasabb szintre fejlesztették a képességet, ők olvasni tudnak az aura színéből, méretéből, a sérüléseiből.
Az auralátás tanulható, ezekkel az egyszerű lépésekkel bármikor elkezdheted!

5 lépés az auralátáshoz

1. Ismerkedj az aurával kapcsolatos tudnivalókkal! Olvass róla, tanuld meg, mit jelentenek az egyes színek, rétegek. 

2. Amikor tudod kívülről, milyen jelenség mit jelent, kezdd próbálgatni. Képzeld el, egyes emberek aurája milyen lehet, a megérzéseid alapján. Mit sugároz az illető? Békét, nyugalmat, feszültséget, vagy szíved szerint segítenél neki? Ennek alapján gondold el, milyen színű, méretű lehet az aura.

3. Fejleszd a színérzékelésed. Semleges alap elé helyezz élénk színű dolgokat, fókuszálj rá, majd melléjük. Csukott szemmel is képzelj el színeket, vagy emberek mellett állj becsukott szemmel, és figyeld meg, így milyen színérzet jelenik meg belül.

4. Nézd magad tükörben, semleges háttér elé állva. A jobb vállad fölé koncentrálj, és próbáld a saját aurádat érzékelni, meghatározni a színét. Most ne információra alapozz, csak a szemeddel érzékelj!

5. Végezd a gyakorlatokat minél többször, különböző helyzetekben: kettesben valakivel, tömegben, és a legkülönbözőbb lelkiállapotokban. Adj magadnak időt, ne akard görcsösen. Lehet, hogy felfokozott állapotban néha sikeresebb leszel, de akkor tanultad meg, ha ellazultan is menni fog.

via 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top