nlc.hu
Horoszkóp

Ápold a szerelmet, így örökké tart

Íme: az igazán jó párkapcsolat 10 titka

Ha megtaláltad már az életre szóló társadat, akkor neked szólnak ezek a jótanácsok. De ha még keresel, akkor is. Készülj a boldogságra!

Tökéletesség nem létezik, a szerelmi kapcsolat terén sem. Így gondolta az egyik ősi indián törzs is, akik bölcsen szándékos hibákat vétettek gyönyörű, geometriai mintás szőtteseikbe. Emberek vagyunk, hibázunk, és sokszor előbb cselekszünk, mint hogy gondolkodnánk – az érzelmek vezérelnek.
De változni bármikor lehet, főleg, ha mindenkinek jobb lesz tőle.

szerelmespár tengerparton szörfökkel

Fotó: Unsplash

1. Ne viselj álarcot

Nagyon nehéz teljesen önmagadat adni, a legbizalmasabb kapcsolatban is. De törekedj rá, hogy felismerd: mikor játszod meg magad. Ha teljesen őszinte leszel, azzal te is, a párod is és a kapcsolat is csak nyer.

2. Mindig tegyél meg mindent

Egy kapcsolatot ápolni, gondozni, erősíteni kell. Ne hagyd parlagon! Támogasd a párodat, fejlődj, tegyél meg mindent, amitől jobb lesz. Ha belekényelmesedsz, az rossz útra vezethet.

3. Ne manipuláld a párodat

Lehet, hogy néha ez a rövidebb út. De az életben nem lehet levágni a tanulás, fejlődés útját! Rögösebb, nehezebb, de inkább mondd el, ami bánt, vagy amit máshogy szeretnél. Ha rájön, hogy játszol vele, a bizalom sérülhet.

4. Legyél pozitív

Az élet minden terén jól jön a pozitív gondolkodás. Magadnak teszel szívességet, ha nem hagyod eluralkodni a borút magadon. Viszont a párodra, és a kapcsolatra is kihat.

5. Ne érdekeljen, mit mondanak

Ne ítélj, és ne foglalkozz az ítélkezőkkel. Ha szeretettel és őszintén szeretve élitek közös életeteket, teljesen mindegy, mit mondanak a károgók. Csak így lehettek szabadok.

6. Ismerd meg magad

Tárd fel a hibáidat. Dolgozz rajtuk, vagy amin nem lehet: fogadd el. Ha önmagadat elfogadtad, csak akkor leszel igazán a szerelmeddel és másokkal is elfogadó.

7. Szeresd magad

Ha már elfogadtad a hibáidat, nincs más dolgod: szeretni önmagad! A párod mellett mindig adj időt magadnak is, hogy feltöltekezz, és sugárzó maradj.

8. Ne keress mindenre magyarázatot

Mert néha minden úgy van jól, ahogy van. Tanulj meg elengedni dolgokat, megjegyzéseket, tárgyakat. Ha nincs bántás, fájdalom, csak kérdés: nem biztos, hogy szükséged van rá.

9. Szólj, ha zavar

Viszont ha bármi zavar, fáj, sért: ne hagyd szó nélkül! Tökéletesség nem létezik, és mindig fejlődhetünk. Két ember harmóniája nem a semmiből keletkezik, dolgozni kell rajta. Csak úgy tudtok, ha elmondjátok egymásnak, mi a baj.

10. Szeress szívből

Ölelj, szeress, csókolj, amikor csak tudsz, amennyit csak tudsz! A szeretet, szerelem furcsa dolog. Minél többet adsz, annál több lesz belőle. Megsokszorozódik, és bár önzetlenül adod: mindig visszakapod.

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top