nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek ne próbálkozzanak kapcsolattal

Szexpartner csillagjegyek a nyári flörtök idejére

A nyári flörtök idején mindig kérdéses: csak a napfény, a koktélok hatása alatt tart a románc, vagy folytatódik a szürke hétköznapokban is?

Szabadságon vagy, és tényleg minden szabad. A szíved, a vágyak, szabad a csók is. Olyanokkal is beszélgetsz, akikkel év közben szóba sem állnál. És olyanok is a horgodra akadnak, akikben máskor nem látnál fantáziát. De most mindenki felszabadult, a nyári fények minden érzést megszépítenek.
Valóban szerelem ez, vagy csak a vakáció egyik kellemes kelléke: a nyári románc?

szerelmesek tengerparton

Fotó: Unsplash

1. Nyilas és Halak

A vízimádó és kalandor egymásra talál. A nyár megpecsételi a kettejük közti szikrát… de ez a szikra csak a heves szexhez elég. A Nyilas határozott, hajtja a vére, kalandot akar. A Halak bizonytalan, álmodozó, akinek mindig kell a nógatás. Élvezzétek ezt a románcot, és tegyétek el emléknek télire.

2. Ikrek és Rák

A nyár gyermekei mindketten, elemükben vannak benne, és egymásban is. Nagyon erős köztük a szexuális vonzalom, az Ikrek vad változatosságot, a Rák gyengéd szenvedélyt ad hozzá a szexi koktélhoz. De utána? Egyikőjük sem tudja, mi legyen. Sértődés, hangulatváltások: amint vége az örömöknek, inkább keressétek ti is az igazit.

3. Skorpió és Vízöntő

Két meglehetősen intelligens, de végletekig furcsa és magába forduló csillagjegy találkozása ez. Szinte semmi másban nem tudtok kapcsolódni, csak a szexben – de abban két ellentétes mágnes erejével. Hiába köt titeket össze ez, az élet más területén nem leltek harmóniára. Szeretkezzetek, mintha nem lenne holnap, majd sétáljatok tovább.

(via yourtango)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top