nlc.hu
Horoszkóp

Így nyaral az Ikrek, a Vízöntő és a Mérleg

Álomvakáció a levegő jegyűeknek

A kíváncsi és szabadságimádó levegő csillagjegyek imádják a vakációt. Valójában mindegy nekik, az év melyik szakában mennek pihenni: a lényeg, hogy jó legyen a társaság!

A legtöbben nyáron vakációzunk, ez alól a levegő elemű csillagjegyek sem kivételek. De nekik tulajdonképpen mindegy, hova és mikor mennek szabadságra. Feltalálják magukat minden körülmények között, egy a lényeg: legyen társaság, akikkel élvezni lehet az életet.

barátok a tengerparton

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Jöhet tengerpart, hegyvidék, tanya és belváros. Csak ne egyedül kelljen múlatni az időt! Menjen a szerelmed, a barátaid, és onnantól bármi is történhet. Lekésett vonat, szakadó eső: mindenből sztori lesz, a humorod soha nem hagy cserben, sőt, megmenti az utazást a katasztrófáktól is. Ha külföldre mész, hamarosan úgy viselkedsz, mint a helyiek. Csoda, hogy haza nem nagyobb társasággal utazol, mint amekkorával üdülni mentél.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Te is társaságban szeretsz utazni, de semmiképpen nem turistaosztályon. Szereted a kényelmet, luxust, elegáns partikat. Ahol lehet ismerkedni, flörtölni, és esténként felveheted a legszexibb ruhádat is. Nem bánod, ha éppúgy jut a kultúrából egy nyaralás alatt, mint ahogy a wellness programoknak is biztos helye van nálad. Az csak a hab a tetején, ha románc is keveredik a vakáció-koktélodba: főleg, ha otthon folytatni tudjátok.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Te inkább a nyüzsgő, nagyvilági kikapcsolódást kedveled. Még egyedül is nekivágsz a kalandnak, ha tudod: útközben számos új barátra lelsz. A különleges helyek izgatják a fantáziádat. A modern metropoliszok ugyanúgy, mint az ősi kultúrák maradványai. Kikapcsol, ha izgalmas múzeumokba látogathatsz, vagy ha a helyiek életébe kóstolhatsz bele. Bakancslistád hosszú, ne halogasd a kalandokat!

(via pc)

Ez is érdekelhet boldog szerelmespár tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top