nlc.hu
Horoszkóp

A Bika a legmegbízhatóbb társ

Ők a leghűségesebb csillagjegyek

Mindig kérdéses, hogy mi számít hűtlenségnek. Van, akinél egy véletlen csók belefér, de van, aki szerint nem léteznek véletlenek…

Bármilyen izgató is egy idegen udvarlása, vagy egy ismerős flörtölő bókjai, egy egészséges, jól működő kapcsolatban élő embert legfeljebb mulattatja az ehhez hasonló közeledés. Persze a kapcsolat és az ember válogatja, hogy kinek mi fér bele, és vannak olyan személyiségek is, akik nehezen férnek az alsóneműjükbe. Ők öten hűséges társak maradnak a végsőkig.

szerelmesek naplementében

Fotó: Unsplash

5. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kitartó és hűséges társ: amíg minden figyelmet megkap tőled. Ugyanis nagyon gyanakvó, egy párkapcsolatban nagyon sok idő kell neki a feltétlen bizalomhoz. Viszont ha egyáltalán nem vagy figyelsz rá, elkezd ábrándozni egy másik társról. Nem fog megcsalni ekkor sem, csak akkor szakít, ha összetöröd a szívét. 

4. Halak (február 19. – március 20.)

Gondoskodó, érzékeny szerető, igaz barát. Ha megcsalod, ő nem fog bosszúból keresni valakit, hogy revansot vegyen. Viszont a bizalmatlanság megmarad benne, és ha talál valakit aki izgalmasabb, ráadásul hűségesnek tűnik: egyből lelép.

3. Bak (december 22. – január 19.)

Nem csupán rendkívül hűséges társ, de elkötelezetten hisz a párkapcsolatban. Amikor valami gond van kettőtök között, erején felül küzd, hogy rendbe hozza. Ha úgy érzed, már nem az igazi köztetek a szikra, adj neki esélyt, képes megújulni.

2. Bika (április 19. – május 20.)

A legmakacsabb csillagjegy, ha valamit elhatároz, amellett végletekig kitart. Szívét és lelkét beleadja a közös életbe, a családja, a párja mindennél fontosabb számára. Őszinte, megbízható, ő soha nem csal meg téged.

1. Rák (június 21. – július 22.)

A hűség szobra, megbízható, gondos és szerető partner. A háttérben meghúzódva ő lesz a család szíve és feje, szenvedélyes partnerként, nagyon jó szülőként, és figyelmes társként áll melletted. Természetesen mindig hű marad hozzád és szeretteihez.

(via astrospeak)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top