nlc.hu
Horoszkóp

A július 9-i újhold változásokat hoz

3 csillagjegyre nagy hatással lesz az újhold

Ahogy a járványból lassan felocsúdik és kinyílik a világ, a Rák havában érkező újhold új távlatokat nyit egyesek életében is.

Az újhold energiája ezen a héten az extra-érzékeny és intuitív Rák havában érkezik. Ez a megújító erő felerősíti az érzéseidet, így csak rajtad múlik, hogy milyen irányba dolgozol vele. Ha hagyod, hogy a negatív érzelmek uralkodjanak el, akkor fogd fel tükörként, és változtass azon, ami nem jó. Ha pedig a pozitívak vannak többségben, feküdj fel a hullámra, és élvezd az életet! Három csillagjegyet különösen erősen érint a változás, vajon hogyan birkóznak meg vele?

dolgozó csapat

Fotó: Unsplash

Bika: párkapcsolatod minősége változik

A változás számodra sokszor kellemetlen, hiszen biztonsági játékos vagy. Az újhold a felszínre hozhatja a mélyre temetett sérelmeket, amik érzékeny pontjai a párkapcsolatodnak. Inkább nem vetted észre őket, de most nem teheted. Nézz szembe a problémákkal, mert csak így fejlődhettek társakként. A növekvő energia titeket támogat.

Rák: találj magadnak célokat

A következő néhány napban két dologra fókuszálj: elsőként kényeztesd és erősítsd meg magad. Az önbizalmadra jó hatással lehet az újhold, ugyanis neked is magadba kell nézni! Kényelmetlen lehet szembesülni a hibáiddal, de ha megvan, tisztán látod majd, milyen célokat tűzhetsz ki az életedben.

Bak: egy kicsit önzőbbnek kell lenned

A munkád és a karrier az életed fontos része. De ugyanilyen fontos az is, hogy csapatban, együttműködve dolgozz. Most arra kell ráébredned, hogy ez a kettő akkor is működik együtt, ha néha előtérbe helyezed magadat. Egy ideje megrekedtél, de most némi törtetésre és önzésre van szükséged. Megértik majd, hiszen nagyon jó vezetőjük leszel.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top