Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek gyűlölnek minden változást

Ezek a csillagjegyek a megszokottat, a biztonságot, a stabilitást keresik az életükben. A horoszkóp szerint ezért gyűlölik a legapróbb változást is, amely felbolygatja a nyugalmukat. Nos, nem igazán könnyű mellettük az élet...

Néhány csillagjegy valósággal rohan a változások felé. Ők alig várják, hogy valami történjen végre az életükben. Nyitottak minden újdonságra, s örömmel fogadják a változások minden formáját. És léteznek olyan csillagjegyek is, akik a megszokásaik rabjai. Ők mindenféle változástól irtóznak. Egyszerűen gyűlölik, ha a környezetükben, a munkájukban, a magánéletükben valami másként alakul, mint ahogyan korábban megszokták. Persze attól is kikészülhetnek, amikor az élet keresztülhúzza a számításaikat, s nem a terveik szerint alakul a napjuk. Vajon te is ragaszkodsz a megszokásaidhoz? Te sem rajongsz a változásokért? A horoszkópból kiderül a válasz.

A Bika irtózik a változásoktól

A Bika pontosan tudja, hogy az életét nem mindig és nem mindenben irányíthatja, ennek ellenére képtelen elfogadni, amikor valami másként alakul, mint ahogy tervezte. Bosszantóan makacs típus, ezért amit a fejébe vesz, attól nem tágít. Sosem ismerné ugyan be, hogy mennyire rugalmatlan, és mennyire irtózik a változásoktól, de tény és való, azok mindig nagyon megviselik a lelki világát.

A Vízöntő ezt-azt elfogad

A Vízöntő valójában számos változást kedvel. Például valósággal rajong a technikai újdonságokért, és természetesen a haladó gondolkodással sincs problémája. Szinte biztosan neki van mindig a legtrendibb mobilja, ugyanakkor, ha az életterében következnek be változások, teljesen kiborul. Gyűlöli a költözéseket, az otthonát is csak akkor újítja fel, ha minden kötél szakad. Meglepő módon a régi holmijaihoz is ragaszkodik, csak akkor cserél le valamit, amikor az tönkrement.

Ezek a csillagjegyek valósággal rettegnek a változásoktól (fotó: Pixabay)

A Mérleg retteg a változásoktól

A Mérlegnek már maga a változás szó is kifejezetten rémisztően hangzik, mert első gondolata, hogy az fájdalmas következményekkel jár. Gyűlöl mindent, ami az egyensúlyából, a harmóniából kimozdítja. Márpedig a változás csak  ilyen. Nagyon tudatosnak kell lennie, hogy megértse: a változások pozitív eseményeket is generálhatnak az életében, s nem feltétlenül ő húzza a rövidebbet. Addig viszont csak annyit érzékel, hogy megváltozik, ami addig jól működött az életében.

A Szűz elfogadja a változásokat, de…

A Szűz valójában pontosan tudja, hogy a változások elkerülhetetlenek, és mindazt nagyra is értékeli, amit azokból tanulhat. A problémát inkább az okozza nála, hogy ösztönösen elemezni kezdi magát, a környezetét, s mindazt, ami változást előidézte, okozta. Hajlamos hosszú ideig agyalni, hogyan kerülhette volna el a változást, vagy hogyan alakíthatta volna sokkal kedvezőbben. S mivel nem igazán talál elfogadható választ, a változásokat sem kedveli.

Bak

A Bak szereti, amikor az élete a maga rendje szerint halad. Persze úgy, ahogyan ő azt elgondolta. A változás pedig egyáltalán nem ilyen: véletlenszerű, hirtelen és bonyolult, ami meglehetősen sok nehézséggel járhat. Ilyenkor ugyanis úgy érzi, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás. Márpedig, amit nem tud kézben tartani, az rémesen riasztó lehet számára. A változásokat képtelen kezelni, épp ezért gyűlöli annyira. Beletörődik előbb-utóbb, de inkább ragaszkodna a megszokott dolgokhoz.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top