nlc.hu
Horoszkóp

A Rák imád guberálni

Ez a víz jegyűek legmeglepőbb tulajdonsága

Mindenkinek megvan a maga furcsasága, de jó barátságban ez igazán nem jelenthet problémát.

Amikor barátként, vagy párkapcsolatban egyre jobban megismersz egy embert, előbukkanhatnak a meglepő, vagy addig rejtegetett szokásai is. Volt már olyan, ami nálad kiverte a biztosítékot? Amikor a Rák kukázik, az valószínűleg nem lesz a kedvenced!

bolhapiac

Másnak ócskaság, a Ráknak igazi kincs / Fotó: Unsplash

Rák – rajong a régiségekért

Ne lepődj meg, ha Rák jegyű barátod egy kukába ugrik derékig. Imád guberálni, összeszedni hasznosnak tűnő dolgokat. Bárhol jártok a világban, a helyi bolhapiac mindig felvillanyozza. Nem szereti a pazarlást, és szívesen varázsol hasznos holmit a másoknak értéktelen régi kacatból. Néha túlzásba viszi a gyűjtögetést, de amikor valami lehetetlen dologra van szükséged, nála keresd: a kincsesládájában bármit találhatsz.

Skorpió – a természetfölöttit csodálja

Ő maga is egy misztikum, és őt is roppant módon vonzzák a megmagyarázhatatlan dolgok. Valószínűleg nem büszkélkedik vele, mert nem szereti, ha furcsán néznek rá a hobbija miatt. Mélyen hisz minden természetfeletti jelenségben: szellemek, ufók, angyalok. Ha ő a barátod, biztosítsd, hogy teljesen elfogadod, bármit csinál is a szabadidejében. De ha te is tartasz a kóbor lelkektől, inkább ne nálad mutassa be a szeánszot.

Halak – számok bűvöletében él

Ha azonos számok bukkannak fel az életedben, az nem véletlen. Az univerzum üzenete is lehet, vagy az angyalok próbálnak megszólítani. A Halak rendkívül intuitív, érzékeny ezekre a rezgésekre. Kedvenc száma a 7, de ez a számmisztikával könnyen megmagyarázható. Uralkodó bolygója a Neptunusz, ami a 7-es számot képviseli. Ha esetleg más számra vált, újból meg kell fejteni a rejtélyt!

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top