Horoszkóp

Ennek a 4 csillagjegynek az ajándékozás a szeretetnyelve

Ezek a csillagjegyek az ajándékokkal mutatják ki a szeretetüket. Ők szavakkal valószínűleg sosem mondják ki, mennyire szeretnek, de apró gesztusokkal akár mindennap a tudtodra adják az érzéseiket. Vajon a te párod szeretetnyelve is az ajándékozás? A különleges horoszkópból fény derül a részletekre.

1. Az Oroszlán szeretetnyelve

szeretetnyelv horoszkóp ajándékozás oroszlán csillagjegyAz Oroszlán imádja az ajándékozás minden lépését: az ötleteléstől, a kiválasztástól a beszerzésen át az átnyújtásig. Addig megy, amíg tökéletesen olyan dolgot nem talál, ami maximálisan kifejezi az irántad való érzéseit. Cserébe ugyanakkor csak annyit vár, hogy az örömöd, a gesztusod valóban szívből jövő legyen. Vagyis igazán örülj és értékeld az erőfeszítéseit, a szeretetnyelvét.

2. A Bak szeretetnyelve

szeretetnyelv horoszkóp ajándékozás bak csillagjegyNéha maga a Bak is unja, mennyire rendszerető és kiszámítható típus, ezért az ajándékok terén nagyon is szeret kísérletezgetni. Számára különleges jelentősége van annak, amikor megajándékozhat téged. Való igaz, nem halmoz el mindennap meglepetésekkel, de amikor megteszi, nagyon komolyan gondolja. Ilyenkor tudhatod, igazán különleges helyet foglalsz el a szívében.

szeretetnyelv horoszkóp csillagjegyek ajándékozás

Ezeknek a csillagjegyeknek az ajándékozás a szeretetnyelve (Thinkstockphotos)

3. A Bika szeretetnyelve

szeretetnyelv horoszkóp ajándékozás bika csillagjegyA Bika bámulatos érzékkel vásárol olyan holmikat, amelyekről addig fogalmad sem volt, hogy szükséged lehet rá, aztán hihetetlen örömet okoz vele. Míg ő szívesen halmoz el az ajándékokkal, cserébe inkább időt és figyelmet kér tőled, hiszen úgyis tudja, az ő ajándékozási képességeivel, a szeretetnyelvével nem könnyű versenyezni.

4. A Nyilas szeretetnyelve

szeretetnyelv horoszkóp ajándékozás nyilas csillagjegyA Nyilast valójában egyáltalán nem érdeklik az anyagi javak – érdekes, hogy éppen ő adja tudtodra különböző tárgyakkal, hogy mennyire szeret. Igaz, különleges, egzotikus kincsekről van szó, melyeket az utazásai során gyűjt be, és amelyek valóban csak rád emlékeztetik. Nos, bármilyen meghökkentő, de az ő szeretetnyelve is az ajándékozás.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top