nlc.hu
Horoszkóp

Ezzel a 4 ásvánnyal bevonzod az igazit

Használj a nyári hódításaidhoz is kristályokat!

A kivágott nyári ruhák mellett, a lebarnult bőrön még jobban mutatnak az ásvány ékszerek. Használd ki a rezgésüket, dobogtasd meg a szíveket!

Nyáridőben könnyebben jönnek a flörtök, gyorsabban alakulnak ki a románcok. De a kristályok erejét nem szabad lebecsülni ilyenkor sem, segítenek a megfelelő társ megtalálásában. A könnyű, nyári kalandhoz is megfelelő párra van szükséged, főleg, ha éppen van kit elfelejteni.

csábító nő kristály nyakékkel

Fotó: Unsplash

Rózsakvarc – a legfontosabb kristály szívügyekben

A szerelem és a gyógyulás kristálya. Már a színe is a szerelemre hajaz, de segít feloldani minden gátat, lelki blokkot, ami megakadályozza, hogy boldog legyél. Kinyitja a szívedet és magabiztossá tesz, így azok is felfigyelnek rád, akik addig észre sem vettek. A megérzéseid és a kő, együtt az igazihoz vezetnek!

Malachit – kigyógyít a szerelmi bánatból

A zöld színével a szívcsakrád energiáit harmonizálja. Segít rendet tenni a lelkedben, begyógyítja a szíveden ejtett sebeket.  Ha nem tudsz túllépni az exeden, vagy nincs még helyén az önértékelésed a szakítás miatt, a malachit ebben segít. Hordd medálként a szíved közelében, vagy a ruhád szív közeli zsebébe rejtve.

Aventurin – szerencsét hoz

Szintén egy zöld ásvány, ami a szívcsakrára hat. De nem csak a gyógyulást támogatja, hanem szerencsét hoz. A szerelemben, bimbózó kapcsolatban és a pénzügyekben is! Ezzel a kristállyal öntudatra ébredsz, megtalálod a valódi énedet, így erősebb leszel a párkapcsolatban is. A pénztárcádban hordva pedig anyagiak terén teszi a dolgát.

Citrin – sugárzóvá varázsol

A sárga citrint a Nap kövének is tartják. Rendkívüli pozitív energiája van, ami optimistává, magabiztossá és sugárzóvá tesz téged is. Oldja a szorongást, a bizonytalanságot. Örömmel és elégedettséggel tölt fel, és rendkívüli energiaszinted biztosan felkelti a figyelmét annak, akire vársz.

(via astrologyanswers)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top