nlc.hu
Horoszkóp

Ezekkel a kristályokkal harmóniába kerülsz önmagaddal

4 kristály, amitől mindig jól érzed magad

Ezeket az ásványokat érdemes mindig magad körül tartani. A jó közérzet mellett számos pozitív hatásuk van az egészségedre és az életedre is.

Néhány csodaszép ásvány a szemet is gyönyörködteti. Ha ezekből a kövekből kis tálban tartasz magad körül a látható helyeken, nem csupán dekorációként lesznek örömödre. A rezgésektől egyre jobb formában leszel és harmóniába kerülsz önmagaddal és a világgal.

ásványok kristályok kövek

Fotó: Unsplash

Türkiz

A türkiz követ a legerősebb gyógyító kristályok között tartják számon. Úgy is ismerik, mint a híd, ami összeköti a földet a mennyekkel. Az ősidőktől szerencsehozó és védő talizmánként használják egyes kultúrák. A kommunikáció köve, így segítségedre lehet, hogy kifejezd az érzéseidet, vagy kibeszéld a problémáidat. Az ajándékba kapott türkiz ereje még nagyobb, mint amit magadnak veszel. Ha szeretteidnek jót akarsz, ajándékozd meg őket egy szép darab türkizzel vagy belőle készült ékszerrel.

Rózsakvarc

A rózsakvarc legfőbb ereje a feltétel nélküli szeretetre, szerelemre való nyitás. Közvetlenül a szívcsakrára hat, segíti az érzelmek kimutatását, segít hálásnak lenni és megbocsátással fordulni mások és saját magunk irányában is. Használatával boldogabb, kiegyensúlyozottabb leszel. Segít elindulni és szeretettel lenni saját magad felé, ami az elégedettség alapköve.

Karneol

A kreativitás köve. Kiválóan segít az akadályok elhárításában, ha úgy érzed, megrekedtél, kiégtél, vagy belefáradtál valamibe. Támogat, hogy inspirálódni tudj, és legyen energiád és szemed felfedezni az élet szépségeit. Vibráló narancs színe szenvedélyessé tesz, motiválttá, magabiztossá és örömtelivé.

Heliotrop

Vérkő néven is ismerik ezt az erőteljes energetizáló kristályt. A legerősebb támogatás, ha szükséged van plusz erőre a céljaid eléréséhez vagy valami újba belekezdeni. Ha megakadtál valahol, magánéletben vagy karrierben, erre az ásványra mindenképp szükséged van. Helyezd el azokon a pontokon, ahol dolgozni, gondolkodni szoktál, a kő ereje ösztönzően hat és átbillent a nehézségeken.

(via mindbodygreen)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top