nlc.hu
Horoszkóp
Velük lesz szuper a szex a Bikának, a Szűznek és a Baknak

Ők az ideális szexpartnerek számodra, ha föld jegyű vagy

A biztonságra vágyó, racionális föld jegyek is képesek a legnagyobb szenvedélyre az ágyban – csupán partner kérdése!

A szexuális összhang sok tényezőből áll össze. Mindkét fél hasonló gyakorisággal, hasonló szenvedéllyel és értékrend szerint szeret összebújni. Természetesen a kapcsolat elején a különbségek nem mutatkoznak meg élesen, és később is van mód csiszolni az együttléteken. De ha jobb eséllyel akarsz indulni, ezek a csillagjegyek lehetnek a befutók számodra, ha a föld jegyűek közé tartozol.

szexi nő vizes ingben

Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

Érzéki vagy az ágyban, akár az élet más területén, itt is meghatározó számodra a tapintás, az ízek, illatok. Ha a társad ezzel tisztában van, mennyekbe röpültök együtt. A finom érintések és az erőteljes szenvedély ugyanúgy felizgat, hozzád hasonlóan hűséges társat keresel a szexben is.
A Skorpió, a Rák, a Szűz vagy a Bak lesz ehhez tökéletes.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Bár a szende jelző automatikusan adja magát, te egyáltalán nem vagy az ártatlanság mintaképe. Szeretsz minden újdonságot kipróbálni, nincsenek tabuk. Olyan partnerre vágysz, akivel belevághatsz bármibe, lehet kicsit perverz is, a lényeg, hogy hatalmas élvezetet okozzon.
Nem fogsz csalódni a Bikában, a Mérlegben, a Halakban, vagy a Bakban.

Bak (december 22. – január 19.)

Hatalmas szexuális étvágyadhoz csakis a megfelelő partner dukál. Határozott vagy a mindennapokban, és szeretsz uralkodni az ágyban is. Persze a megfelelő partnernek időnként átadod az irányítást, de inkább a csábító szerep a tiéd.
Tökéletes párod lehet a a Rák, a Bika, a Bak, vagy a Szűz.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top