nlc.hu
Horoszkóp

Szexben jó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb lepedőakrobaták

Vannak csillagjegyek, akik művészi szintre emelik az ágytornát, és biztos lehetsz benne, hogy ha velük hoz össze a sors, nem fogsz unatkozni villanyoltás után sem!

A most következő csillagjegyekre tökéletesen illik a lepedőakrobata jelző. Számukra kifejezetten fontos a testiség, amit képesek művészi szintre emelni.

Oroszlán

Az Oroszlán imádni való csillagjegy, az egyik legérzékibb szerető mind közül. Tüzes, szenvedélyes szerető, aki igazán bevállalós a hálószobában is. Mindemellett figyelmes, és azt szereti, ha a partnere is élvezi az együtt töltött órákat. Biztos lehetsz benne, hogy az Oroszlán nemcsak a maga örömét keresi, hanem a te igényeidről sem felejtkezik meg.

Mérleg

A Mérleg az ágyban is az egyensúlyra törekszik, és az adok-kapok elvét követi. Pontosan tudja, hogyan érheti el azt, amit szeretne, cserébe pedig neked is megad bármit, amire vágysz. Habár néha konzervatívnak tűnik, az ágyban sok mindenre nyitott, így nem kell szégyenlősködnöd, bátran mondd el neki, mit szeretnél, ő jó eséllyel teljesíteni fogja.

Csillagjegyek, akik jók az ágyban

Vannak, akiket nem lehet elfelejteni (Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió vonzereje a titokzatosságában rejlik. Szereti, ha ő irányítja az eseményeket, és az ágyban szeret dominálni. Igazi vállalkozó szellem, imád kísérletezni az életben – nincs ez másként a hálószobában sem. Nagyon jó beleérző képessége van, így szinte szavak nélkül is képes ráérezni arra, mire van szükséged. Ha egy Skorpióval zárod magatokra a hálószoba ajtaját, a legérzékibb gyönyörökre készülhetsz!

Nyilas

A Nyilas lelkes, energiától duzzadó jegy, amit a hálószobában is szeret megmutatni. Imádja a spontaneitást, és nem riad vissza a különböző, vadabbnál vadabb segédeszközöktől, sőt, a szerepjátékoktól sem. Kifejezetten izgatja a fantáziáját minden új és izgalmas dolog, szeret új dolgokat kipróbálni, és biztos lehetsz benne, hogy személyében figyelmes szeretőre találsz.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top