nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy kegyetlen arca

Ezek a csillagjegyek meglepően alattomosak

Van köztük kedves, ártatlan és megnyerő: mégis mind a négy csillagjegy kegyetlen ellenféllé képes válni pillanatok alatt. Nem ár velük óvatosnak lenni.

A gyűlölködésre, kegyetlenségre való hajlam bármilyen rossz személyiségvonás, nagyon sok embernél jelen van. A legtöbben képesek kordában tartani, de vannak olyan helyzetek, amikor elvesztik az uralmat önmaguk felett. Négy csillagjegy meglepő tulajdonsága következik.

nő tükörbe néz

Nézz a hátad mögé, ha megbántottad őket! / Fotó: Unsplash

Nyilas (november 22. – december 21.)

Könnyed, barátságos, szórakoztató ember. De soha nem tudhatod, hogy éppen mivel taposol a lelkébe – ugyanis felületes dolgokat oszt csak meg magáról. Így amikor megsérted, hirtelen fúriává változik, undok és elviselhetetlen lesz. Válogatott sértéseket vág a fejedhez, és visszaél azzal, hogy te felfedted a gyenge pontjaidat.

Kos (március 21. – április 19.)

Határozott és céltudatos, ezzel jócskán ösztönöz téged is. Egészen addig, amíg észre nem veszed: nem ismer határt! Faltörő kosként halad előre a kitűzött céljai felé, és ilyenkor nem érdekli, hány emberen kell keresztül gázolnia. Még neked is keresztbe tehet, pedig azt hitted, egy ügyért küzdötök, együtt.

Bika (április 20. – május 20.)

Szeret irányítani, remek vezető – de ha túlzásba viszi, félelmetessé válhat. Ugyanis ha nem az ő kezében van a kormány, és ellentmondasz neki, éktelen haragra gerjed. Az addig nyugodt és higgadt Bika mellett hirtelen szorongani kezdesz, ő pedig kihasználja a félelmedet.

Rák (június 22. – július 22.)

Ez az érzékeny és szerény Rák legmeglepőbb arca. Amikor vágyik valamire, hihetetlenül képes manipulálni a környezetét. A gondoskodó, szeretetteljes álarca mögött ott rejtőzik a törtető énje, de nem játszik nyílt lapokkal. Elhiteti magával, hogy mások érdekében cselekszik, közben letiporja még a szeretteit is.

(via talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top