nlc.hu
Horoszkóp

Bűnös csillagjegyek

Minden csillagjegynek megvan a maga bűne

Mindenki hibázik, még a legtudatosabban élők is, de ez teljesen természetes. A csillagjegyed segítségével most szembe nézhetsz a bűneiddel, hogy jóvá tedd őket.

Emberek vagyunk, hibázunk. Vannak köztünk olyanok, akik a tudatosság, a személyiségfejlődés magasabb fokán állnak, és kevesebb rosszat tesznek, nem bántanak meg másokat. Viszont ha te nem tartozol közéjük, ezzel a segítséggel előre léphetsz a fejlődés útján.

lakoma lakóhajón nővel

A Bika nem ismer mértéket az élvezetekben / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Kiszámíthatatlanságoddal megbántasz másokat, és észre sem veszed. Célratörő vagy, ami jó – de közben kegyetlenül letiporsz másokat.

Bika (április 20. – május 20.)

A te bűnöd a mohóság. Imádod az érzéki élvezeteket habzsolni, az anyagiakat halmozni. Étel, ital, pénz szex: ezekből soha nem elég.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Pletykás vagy, és nem is sejted, ezzel sokszor mennyi kárt teszel. A kommunikáció mestereként képességedet sok jóra is használhatod.

Rák (június 22. – július 22.)

Az elengedéssel is gondjaid vannak, és nehezen adsz teret a szeretteidnek. A szerelmeddel szinte megfojtod a párodat, ne lepődj meg, ha menekül.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Büszke vagy és önimádó, roppant könnyen átesel a ló túloldalára. Uralkodsz és parancsolsz, nárcisztikus jellemeddel nagyon megbántod a szeretteidet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Maximalista vagy, de ez önmagában nem lenne gond. Viszont semmi mást nem fogadsz el, csak amit te csinálsz., közben kíméletlenül becsmérelsz másokat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedvességed és bájod szinte mindenkire hatással van. De annyira hiú vagy, hogy sokszor nem veszed észre, ha szeretteidnek szüksége van rád – mert magaddal vagy elfoglalva.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szenvedélyes vagy, és vonzó, mint egy mágnes. Ezzel élsz vissza rendszeresen. Elcsábítasz, eldobsz, vagy éppen manipulálsz embereket.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Végtelen szabadságvágyaddal könnyen megbántasz másokat. A hűséget nem is érted, az elköteleződéstől kiráz a hideg. Gondold végig, miért nem marad melletted senki.

Bak (december 22. – január 19.)

Fontos számodra az anyagi biztonság, a jólét, ezért nagyon sokat teszel. Egyik hibád, hogy ezt mindennél elé helyezed, a másik, hogy nem élvezed a pénzt, és a szeretteiddel is fukar vagy.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Különleges vagy, érdekes, intelligens: viszont mindenki fölött állónak képzeled magad. A környezeted megőrül tőled, ahogy kioktatod és lenézed őket.

Halak (február 19. – március 20.)

Te művészi álmodozónak hiszed magad, holott kényelmes és lusta vagy. A kettő együtt is működne, csak azért dolgozni kell… Azt a valóságban tudsz, ahol várnak rád a szeretteid is.

(via horoscopedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top